Wotan - Armia DE - Mroczne Driady PMotM LXXIII [18.10.2018]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wotan - Armia DE - Obsługa Kociołka [22.06.2010]
Po trzech miesiącach udało się kolejny oddział zrobić szybkość zabójcza
Tym razem Dark Riders - konik, nogi i włócznia Chaos Marauder Horsemen, korpus, ręce i kusza Warriors, głowa Korsarze.
Oczywiście jak zwykle podstawka nie skończona ale może wkrótce się poprawie bo chyba znalazłem odpowiednią trawkę.
Tym razem Dark Riders - konik, nogi i włócznia Chaos Marauder Horsemen, korpus, ręce i kusza Warriors, głowa Korsarze.
Oczywiście jak zwykle podstawka nie skończona ale może wkrótce się poprawie bo chyba znalazłem odpowiednią trawkę.
SUPER! dużo lepsze niż na koniach od GR, które są takie popularne.
przepis na fiolet poproszę, i nie mów że to tylko rozjaśniany liche purple bo się rozpłaczę
przepis na fiolet poproszę, i nie mów że to tylko rozjaśniany liche purple bo się rozpłaczę
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Dziękuje za komentarze
Liche Purple -> Liche Purple+Chaos Black(w zagłębienia/przemyć)-> Liche Purple -> Liche Purple+Dwarf Flesh(2 warstwy) ->Liche Purple+Bleched Bone(3 wastwy, ostatnia to same krawędzie)Havelock pisze:przepis na fiolet poproszę
Po skrobance nie jest już cycaty więc muszę Cię zawieść, jest ON pełnoprawnym RidersemDuderson pisze:Bardzo fajne figsy, niestety jestem zmuszony z ciebie spęcać gdyż użyłeś cycatej zbroi od warriorów i głowy od korsarza - efektem jest hermafrodyta .
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
jak zwykle piękna robota gdyby nie to że mam już dwie piątki z Glade ridersów to sam bym zrobił DR z maruderów
liczę że zobaczę ich dziś na żywo
liczę że zobaczę ich dziś na żywo
Witam, dwie kolejne figurki
Morathi + trochę chaosu tak żeby nie mieć dwóch takich samych a ten symbol mi jakoś pasował
Morathi x2 w planach jest jeszcze co najmniej trzecia
EgzekutOGR i drużyna
Morathi i EgzekutOGR mają już skończone podstawki, tak już chyba będą wyglądać w całej armii, może się za nie kiedyś zabiorę , choć nie do końca satysfakcjonuje mnie kolor trawki ale już jaśniejszej nie znalazłem
Pozdrawiam
Morathi + trochę chaosu tak żeby nie mieć dwóch takich samych a ten symbol mi jakoś pasował
Morathi x2 w planach jest jeszcze co najmniej trzecia
EgzekutOGR i drużyna
Morathi i EgzekutOGR mają już skończone podstawki, tak już chyba będą wyglądać w całej armii, może się za nie kiedyś zabiorę , choć nie do końca satysfakcjonuje mnie kolor trawki ale już jaśniejszej nie znalazłem
Pozdrawiam
- Tiger Brown
- Kradziej
Pomysł i wykonanie bardzo fajne.
Mam tylko pytanie wynikające z mojej zupełnej nieznajomości fluffu DE - czy Delfiny nie miałyby nic przeciwko włączaniu w oddział ogra?
Mam tylko pytanie wynikające z mojej zupełnej nieznajomości fluffu DE - czy Delfiny nie miałyby nic przeciwko włączaniu w oddział ogra?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Raczej nie, o ile byłby pod ich niewolniczą kontrolą Dodałbym mu jakieś łańcuchy, o ile już na to nie za późno
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Dzięki za komentarze
Co to ogra to widziałem takiego w kilku armiach i bardzo mi się to spodobało, może nie całkiem pasuje do DE ale do tej pory go nie pocięli więc chłopak będzie żył na tym ostatnim zdjęciu nawet go nie widać a jak przyjdzie sztandar to już wcale:)
A jako niewolników to chciałbym kiedyś zrobić takich trzech zwykłych ogrów a za nimi dwóch poganiaczy od 6ed hydry i tam by mieli łańcuchy ale to chyba raczej jako ozdoba do armii
Co to ogra to widziałem takiego w kilku armiach i bardzo mi się to spodobało, może nie całkiem pasuje do DE ale do tej pory go nie pocięli więc chłopak będzie żył na tym ostatnim zdjęciu nawet go nie widać a jak przyjdzie sztandar to już wcale:)
A jako niewolników to chciałbym kiedyś zrobić takich trzech zwykłych ogrów a za nimi dwóch poganiaczy od 6ed hydry i tam by mieli łańcuchy ale to chyba raczej jako ozdoba do armii
Doskonałe malowanie
Ale oklaski należą się dla tego opasłego elfa w oddziale egzeków
Ale oklaski należą się dla tego opasłego elfa w oddziale egzeków
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Black GuaOGR może topór chyba musze poprawic bo za bardzo przejścia widać
Assassin
Cała trójka 6ed assassinów, choć teraz do gry nie za bardzo sie nadają
Banda z Szefem
Kusznicy w dwóch szeregach, tylko musiałem drugiemu szeregowi zmienic podstawki bo kusze przeszkadzały i się nie stykali podstawkami, w 7ed stali w lini a teraz jak moga w dwóch to musieli sie dostosować, dostali trzy warstwy korka i teraz kusze wystają nad pierwszym szeregiem, podstawki skonczone trawka i porosty, jeszcze tylko tarcz i sztandaru brakuje ale to może kiedyś
Podstawki już powali wykańczam i armia zaczyna się lepiej prezentować
Assassin
Cała trójka 6ed assassinów, choć teraz do gry nie za bardzo sie nadają
Banda z Szefem
Kusznicy w dwóch szeregach, tylko musiałem drugiemu szeregowi zmienic podstawki bo kusze przeszkadzały i się nie stykali podstawkami, w 7ed stali w lini a teraz jak moga w dwóch to musieli sie dostosować, dostali trzy warstwy korka i teraz kusze wystają nad pierwszym szeregiem, podstawki skonczone trawka i porosty, jeszcze tylko tarcz i sztandaru brakuje ale to może kiedyś
Podstawki już powali wykańczam i armia zaczyna się lepiej prezentować
najbardziej lubię te podstawki;] ogry nie w moim stylu.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Bardzo mi się Twoja koncepcja armii podoba. Sam teraz szukam jakichś pomysłów na koncept do moich Druchii bo dopiero zaczynam kompletować [=
Witam
Kolejna 6 figurek
Warriors - z pogranicza z Lustrią spodobali mi się jak widziałem podobnych u Jankiela i dopasowałem do swojej koncepcji może sie nie obrazi narazie piątka bo musze jeszcze dokupić figurek i tarcz
Poganiacz do Hydry, drugi sie maluje, może to mnie zmotywuje do wymalowania hydry, bo chyba juz od pól roku się nie mogę za nią zabrać
Zapraszam do komentowania
Pozdrawiam
Kolejna 6 figurek
Warriors - z pogranicza z Lustrią spodobali mi się jak widziałem podobnych u Jankiela i dopasowałem do swojej koncepcji może sie nie obrazi narazie piątka bo musze jeszcze dokupić figurek i tarcz
Poganiacz do Hydry, drugi sie maluje, może to mnie zmotywuje do wymalowania hydry, bo chyba juz od pól roku się nie mogę za nią zabrać
Zapraszam do komentowania
Pozdrawiam
Genialne zestawienie kolorków, nie mogę się doczekać tego, jak hydrę pomalujesz.
Co do trawki, gryzie tylko ten kwadratowy placek w centralnej części z przodu traya.
Co do trawki, gryzie tylko ten kwadratowy placek w centralnej części z przodu traya.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
jak zwykle świetna robota jednak
czy mi się wydaje czy poganiacz lata z gołym tyłkiem,
ja wiem że elfy to geje no ale bez przesady
czy mi się wydaje czy poganiacz lata z gołym tyłkiem,
ja wiem że elfy to geje no ale bez przesady