Warszawa
Re: Warszawa
oj przed poludniem to nie bo mam probna;) ale juz o 13 mozesz spoko dzwonic;) wez booka do we ze soba w czwartek;)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
może troszkę większe punkty, 2800 a najlepiej 2900?Grolshek pisze:A mi jest wsio adno... Może 2500 bo wtedy nie będę musiał przepakowywać walizki jak wklepię temu noobowi Riencowi Co przynosisz ? Może skaveny bez denominacji ?
Choć ostatecznie zgodzę się na 2500
Dwarfy Trzymam się postanowienia że od nowej ed. będę grał tylko krasiami. Wyjątek zrobię może na bazyla lub Białystok by powalczyć o najlepszego hobbystę. O ile skończę do tego czasu malować wszystkie szczurasy ofc .
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Ja chętnie zagram w ten weekend
Godz.12.00
Moja Armia: Lizardman
Gdzie: Cytadela lub Morion
Format: 2000
8 edycja/ewentualnie 7 jak kto woli
Godz.12.00
Moja Armia: Lizardman
Gdzie: Cytadela lub Morion
Format: 2000
8 edycja/ewentualnie 7 jak kto woli
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Jak Leni nie może to może chętny jesteś skrzyżować miecze z Lizardmanami?gotih pisze:Chętnie zagram z tobą Leni.
O 11?
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
@Bayer; jutro (wtorek) 11.00 cytadela?
I tak mam wycieczkę do cytki to mogę pyknąć partyjkę.
I tak mam wycieczkę do cytki to mogę pyknąć partyjkę.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..