empetrójka

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
hagarr
Wałkarz

empetrójka

Post autor: hagarr »

witam
potrzebuję pomocy.chcę kupić nową empetrójkę i z ograniczonymi funduszami(200 zł)szkukam odtwarzacza z fukcją czytania tekstu tzw e-booka.ktoś może coś polecić,zasugerować?z góry dzięki :)
EvilOne pisze:I najlepsze
-Za +6p może robić "Arrr" =D> :lol2: , epickie

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

kup sobie podróbkę iPada za 300zł na allegro jeszcze z mobilnym internetem będziesz miał ;)

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

e-booki maja zupelnie inny wyswietlacz, nie meczacy wzroku.
ty poszukujesz po prostu mp3 z funkcja otwierania pdf'ow.

sprawdz sobie jakiegos iriver'a, calkiem fajne mp-trojki.

[flame-on]a iphony smierdza [/flame-off]
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Cibi
Mudżahedin

Post autor: Cibi »

Podejrzewam raczej, że chodzi o mp3 z wbudowanym syntezatorem mowy pokroju Ivony, bo czytanie czegokolwiek na tak małym ekraniku byłoby absurdalne.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Chciałbym kupić sobie jakąś mp4. Chciałbym móc oglądać na niej filmy ściągnięte np. z emula bez konieczności jakiejś kosmicznej zabawy ze zmienianiem formatów. Co moglibyście polecić?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

walkemn sony,automatycznie ci formatuje filmy,calkiem spoko sie oglada choc ekranik maly
Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

jeśli chodzi o syntezatory - odradzam. Poza niefajnym, metalicznym głosem, nie odczytują imion, nazwisk, nazw własnych...To znaczy: odczytują jak się pisze, nie czyta
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Poczytałem trochę na necie i spodobał mi się ten model "Creative Zen 8GB"

Jeśli ktoś z Was ma ten odtwarzacz, niech podzieli się swoją opinią o nim.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Ja mam ZENa 4Gb od... oj kilku długich lat. Nie narzekam, spadał mi na ziemię milion razy, stykał się z wilgocią i wysokimi temperaturami i działa bez zarzutu.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

też miałem ZENa dłuuuuugi czas - zajebisty polecam (w końcu się rozjebał i teraz nosze mp3 ke św barbary )
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Też mam zenka i jest spoko ;). Nie znam się co prawda na technicznych nowinkach, ale ma wszystko, co powinien mieć, estetyczny i wytrzymały ;)

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Kolega szrama wspomniał na początku o urządzeniu zwanym Tablet. . .tak, to jest zaj/ebista sprawa jak się ma 3000 w kieszeni (te podróby na allegro są warte tyle co papier toaletowy) :wink:

Zeny są good, ale nie wiem czy do e-booków nie mają za małego ekranu. Sony są też świetne, ale drogie :(

Od siebie mogę polecić mp4
irivera (ten model z ekranem chyba coś ok 5''). Jest dość tani i funkcjonalny.
"JOIN OR DIE"

ODPOWIEDZ