pytania krótkobrodego - nowy temat
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
pytania krótkobrodego - nowy temat
Z uwagi na to, że poprzedni temat się wyczerpał to możemy pogadać o naszych pomysłach grania na 8 edycji. Przechodząc do konkretów; zauważyłem, że w rozpiskach i na turniejach thundów/kuszników nie ma. Ma sens wystawiania opcji. pt 20 thundów? Tak wiem - 300 pkt zjedzone za które można kupić 2 fajne maszynki, ale oczywiście w takich rozpiskach zostawałyby się 2 klopy. Jak ma sens to w ilu punktach? 2500? 3000?
Ja w swojej rozpisce na turniej 2500pts uwzględniłem 20 Thundów. Zawsze lubię mieć ubezpieczenie na wypadek plam.
A w rozpiskach nie widujesz, bo często Quarrellersi są podani jako Rangers i tylko po wartości punktowej można się domyślać, że to oni

A w rozpiskach nie widujesz, bo często Quarrellersi są podani jako Rangers i tylko po wartości punktowej można się domyślać, że to oni
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
ja moze turniejowo nie gram i gram jedynie na 3k ale 20 thundow zawsze wstawiam.
bardzo mila jednostka. a przeciwnik zawsze znajdzie sobie cos innego, cos "bardziej cennego" by wykonac szarze i naszych strzelcow sie pomija
ostatnio jak znajomy sie dowiedzial ile ten klocek jest warty to troche sie sytuacja zmienila
bardzo mila jednostka. a przeciwnik zawsze znajdzie sobie cos innego, cos "bardziej cennego" by wykonac szarze i naszych strzelcow sie pomija

ostatnio jak znajomy sie dowiedzial ile ten klocek jest warty to troche sie sytuacja zmienila

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Chlopaki, jest przeciez temat "Krasnale w dzisiejszych czasach... 8 ed.", no i rozpiskowy "Nasze dziela i starania". Tworzenie nowego naprawde nie wydaje mi sie konieczne 
A co do wystawiania Thundow - ja teraz kombinuje z malym (10-14) klockiem do ochrony maszyn przed fastami, pegazistami itp. Costam postrzelaja, postrasza a w razie czego zrobia wjazd od boku typkowi ktory utknal w maszynie.

A co do wystawiania Thundow - ja teraz kombinuje z malym (10-14) klockiem do ochrony maszyn przed fastami, pegazistami itp. Costam postrzelaja, postrasza a w razie czego zrobia wjazd od boku typkowi ktory utknal w maszynie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: