Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini of the Month - Ogólnie - WSTRZYMANE
Też chętnie wziąłbym udział.
Moje propozycje to :
Konwersja
Hero
Maszyna
Teren (budynek, cokolwiek)
Diorama
Moje propozycje to :
Konwersja
Hero
Maszyna
Teren (budynek, cokolwiek)
Diorama
No dobrze, widzę, że jest paru chętnych, to mnie cieszy.
Ustalcie między sobą do...poniedziałku wieczór jaka ma być formuła konkursu i jaki ma być pierwszy temat. Jak to zrobicie, wtedy postawię temat i wszystko ogarnę.
Rzekłem.
I to ma sens. Oczywiście PMOTM miał być konkursem dla graczy (więc raczej zależałoby na pełnym regonie), natomiast jeżeli wolicie zrobić np. 5 modeli - czemu nie. Umówmy się tylko na jakiś minimalny limit - np. 5 modeli.szczurek pisze:wystarczy zniesc zapis ze musi byc minimalny wystawialny ... W takim ukladzie mozna spokojnie sobie dopracowa 3-4 GS ,a ktos inny smignie w tym czasie 20 gobosow
I uważasz, że ten pro pomalowany hero na kuniku nie jest pewną wygraną? Po to są robione kategorie, żeby pro painted smok nie stawał w szranki z regonem dwudziestu gobbosów pomalowanych na trzy kolory. A zresztą:szczurek pisze:Dajcie 2 miesieczne terminy i ludzkie tematy tzn. COKOLWIEK DO SWOJEJ ARMII (a juz forumowicze zdecyduja czy lepszy jest duzy oddzial pomalowany na TT czy pro pomalowany hero na kuniku z freehandem na szmacie ) i bedzie git
Ustalcie między sobą do...poniedziałku wieczór jaka ma być formuła konkursu i jaki ma być pierwszy temat. Jak to zrobicie, wtedy postawię temat i wszystko ogarnę.
Rzekłem.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
to chyba wszystkim spasuje hero-lord ;p
Jak się ktoś nie zgada to niech napisze, a jak nie to tak chyba będzie najlepiej.
EDIT:
Jeśli dzisiaj prawie pomalowałem samego wierzchowca, to może się liczyć bohater do tego konkursu? Czy zacząłem za wcześnie?
Jak się ktoś nie zgada to niech napisze, a jak nie to tak chyba będzie najlepiej.
EDIT:
Jeśli dzisiaj prawie pomalowałem samego wierzchowca, to może się liczyć bohater do tego konkursu? Czy zacząłem za wcześnie?
Tylko proponuje ,zeby nie bylo Po co 5 modeli jako limit ,skoro konkurs mial motywowac do wziecia sie za mazanie Jezeli konkurs zmotywuje mnie do skonczenia (lekko zaczetego bohatera) przez caly miech (bo akurat mialem malo czasu) to chyba dobrze Druga osoba bedaca w "ciagu" malowania armii (albo majaca luzniejszy miech) skonczy oddzial powiedzmy 15 chlopa ... tez dobrze .Juz sami ludzie zadecyduja kto wiecej wysilku/pracy/pomyslu etc. wlozyl w dana figurke/figurkiI to ma sens. Oczywiście PMOTM miał być konkursem dla graczy (więc raczej zależałoby na pełnym regonie), natomiast jeżeli wolicie zrobić np. 5 modeli - czemu nie. Umówmy się tylko na jakiś minimalny limit - np. 5 modeli.
Uwazam ,ze nie jest Zapominasz ,ze kazdy oceniajacy user inaczej patrzy na prace ... widac to bylo po wielu glosowaniach gdzie prace slabsze -ale majace lepszy pomysl/wiecej wlozonej pracy - wygrywaly .I uważasz, że ten pro pomalowany hero na kuniku nie jest pewną wygraną? Po to są robione kategorie, żeby pro painted smok nie stawał w szranki z regonem dwudziestu gobbosów pomalowanych na trzy kolory.
Inna sprawa ,ze wielokrotnie glos w konkursie byl swoistym robienie sobei nawzajem "dobrze" Mnei zdazylo sie raz zaglosowac na prace dobrego kumpla ,ale sumienie mam czyste (imo byla najlepsza technicze ,a ja na to w pierwszej kolejnosci zwracam uwage )
Tyle odemnie ,ja powoli zaczynam brac sie za swoich TK ... jezelic czasowo bede sie wyrabial i temat mi podpasi to moze cos mazne
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
No jest poniedziałek prawie wieczór i nikt nie zaprotestował więc chyba zostaje hero-lord...
to jak jest tyle czasu, a trza się spiąć przed bazylem z armią to chyba natłok prac będzie, ja planuję tego już wymienionego, BSB oraz czarka na chabecie
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
To Fanatyku kiedy ten temat powstanie ? Mamy wtorek poranek, dawaj temat
Rozumiem, hero/lord ? Do końca grudnia ? Można foty z WIP wstawiać na forum ? Kaj jest regulamin ?
Rozumiem, hero/lord ? Do końca grudnia ? Można foty z WIP wstawiać na forum ? Kaj jest regulamin ?
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Jedno pytanie tylko. Jak jeden użytkownik ma np 3 prace, to może wrzucić po jednej fotce każdej figurki do jednego tematu, czy trzeba 3 osobne tematy zakładać?
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
I ostatnie chyba pytanie: muszą być figurki malowane po rozpoczęciu konkursu, czy wystarczą malowane wcześniej, ale nie biorące dotąd udziału w żadnym konkursie?
Drogi Fanatyku a może by każdy wklejał fote skończonej pracy w tym oficjalnym temacie? Nie było by to wygodniejsze rozwiązanie? Każdy by miał swój temat, a w oficjalnym tylko fota z tytułem i link do tematu. Co Ty na to? Dobry pomysł?
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
Nie wiem czy można dodawać póxniej ankiete co jakiś czas, lepiej osobny temat z zebranymi zdjęciami.
Źle sformułowałem, chodziło mi o ten temat : Play Mini of the Month XXIX - Listopad i Grudzień!
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
No na to samo wychodzi, chyba nie można dodac ankiety po założeniu tematu. Ale nic nie szkodzi założyć temat " PMotM zdjecia i głosowanie"
No też można. Jak się pan zapatruje panie fanatyk na nasz plan?