WROCŁAW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Burgund
Chuck Norris

Re: WROCŁAW

Post autor: Burgund »

Ktos chetny na jutro na bitewke na 1500-2000 w Bardzie? gram skavenami..

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

dziś w Bardzie o 17.00 zabrał bym najchętniej w 40K na 1500 ale mogę w WFB na jakieś pkt. tak do 2800

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Azz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Azz »

Witam

Poszukiwana para graczy (lub tez jedna osoba z dwoma armiami) na piatek w okolicach godziny 14stej, format strategiconowy coby sobie pocwiczyc :p (2x1500, bez lordow, max 6 slotow maszyn na sojusz [Steam Tank, Weapon Teamy, Plague Furnace, Doomwheel, EoTG liczone za maszyny, hellcannon oraz maszyny-demony chaos dwarfów], 0-25% Heroes, 25%+ Core Units, 0-50% Special Units, 0-25% Rare Units, ban na power scroll, maksymalnie 1 taki sam rar oraz maksymalnie 2 takie same speciale, zakaz dublowania common magic items (z RB). Preferowane miejsce do grania ogryn, ale innym tez nie pogardzimy.

Pozdro Azz

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Szukam kogoś kto mógłby użyć mi na sobotę kilka makiet? Organizuje zapoznanie z warhammerame na niukonie, więc przydałoby się żeby stół nie był goły.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Piękny
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Piękny »

Witam

Poszukiwana para graczy (lub tez jedna osoba z dwoma armiami) na piatek w okolicach godziny 14stej, format strategiconowy coby sobie pocwiczyc :p (2x1500, bez lordow, max 6 slotow maszyn na sojusz [Steam Tank, Weapon Teamy, Plague Furnace, Doomwheel, EoTG liczone za maszyny, hellcannon oraz maszyny-demony chaos dwarfów], 0-25% Heroes, 25%+ Core Units, 0-50% Special Units, 0-25% Rare Units, ban na power scroll, maksymalnie 1 taki sam rar oraz maksymalnie 2 takie same speciale, zakaz dublowania common magic items (z RB). Preferowane miejsce do grania ogryn, ale innym tez nie pogardzimy.

Pozdro Azz

Awatar użytkownika
XenoX
Mudżahedin

Post autor: XenoX »

Siemka , Szukam gracza na bitwe 2k pkt , na 8 edycje , miejce i czas sie uzgodni . Pytanka pod 11632281 bądź pw
Obrazek
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.

Awatar użytkownika
Bałagan
Chuck Norris

Post autor: Bałagan »

Chętny ktoś dzisiaj na szybką bitewke na 2999? W bardzie po 18 pojawię się

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

ja zagram