Kodeksy VIII edycji
-
- Mudżahedin
Kodeksy VIII edycji
Podzielicie się swoimi przypuszczeniami i dotychczasowymi doświadczeniami z wydawania AB przez GW ?
Kto dostanie kodeks w I kolejnosci, kto w II a kto wcale [tu chyba beastmeni są pewniakiem] ?
Zakladamy, ze IX edycja bedzie na jesieni AD 2014.
Z tego co ludzie piszą to początek 2011 to Tomb Kings a wiosna/lato 2011 Ogre Kingdoms i to sa podobno pewniaki. Ale co dalej waszym zdaniem i jaka była dotychczas częstotliwosc wydawania - kwartał ? Doczekamy się przez te 4 lata powrotu jakiejś porzuconej przez GW armii ?
Kto dostanie kodeks w I kolejnosci, kto w II a kto wcale [tu chyba beastmeni są pewniakiem] ?
Zakladamy, ze IX edycja bedzie na jesieni AD 2014.
Z tego co ludzie piszą to początek 2011 to Tomb Kings a wiosna/lato 2011 Ogre Kingdoms i to sa podobno pewniaki. Ale co dalej waszym zdaniem i jaka była dotychczas częstotliwosc wydawania - kwartał ? Doczekamy się przez te 4 lata powrotu jakiejś porzuconej przez GW armii ?
HE 2.5k
-
- Mudżahedin
Tomb Kings, Ogry, Wood elves, brettonia, dwarfy, orki i gobliny, imperium
i nawet chyba w takiej kolejności kandydaci na AB w 2011 i pierwszej połowie 2012
i nawet chyba w takiej kolejności kandydaci na AB w 2011 i pierwszej połowie 2012
HE 2.5k
daty wydania AB:
bardzo zaluje ze teraz wszysto sie tak wydluza - tylko jeden AB w tym roku :/
jeśli brak pod uwagę powyższe daty i troche rozsądku to nastepne powinny byc TK, Bret, OK itd...Empire (oct 2000)
Orcs & Goblins (nov 2000)
Dwarfs (jan 2001)
Vampire Counts (apr 2001)
Dark Elves (jun 2001)
High Elves (jan 2002)
Skaven (mar 2002)
Hordes of Chaos (jun 2002)
Tomb Kings (jan 2003)
Lizardmen (may 2003)
Beasts of Chaos (aug 2003)
Bretonnia (feb 2004)
Ogre Kingdoms (jan 2005)
Wood Elves (aug 2005)
Dwarfs (mar 2006)
Orcs & Goblins (oct 2006)
Empire (jan 2007)
High Elves (nov 2007)
Vampire Counts (mar 2008)
Daemons of Chaos (may 2008)
Dark Elves (aug 2008)
Warriors of Chaos (nov 2008)
Lizardmen (feb 2009)
Skaven (nov 2009)
Beasts of Chaos (feb 2010)
bardzo zaluje ze teraz wszysto sie tak wydluza - tylko jeden AB w tym roku :/
-
- Mudżahedin
O dzięki. Fajna lista. Co do wydłużania to w przyszłym roku pewnie będzie wysyp i nie wiem czy to dobrze.
HE 2.5k
W lutym/marcu wychodzą Orcs and Goblins. Potem Tomb Kings i Ogre Kingdoms w takiej kolejności. Potem niewiadomo![]()
Kurde na Brete bądź WE to się chyba nie doczekam nigdy. Czasami mam większą chęć wpaść ze strzelbą do siedziby GW niż do sejmu...nastepne beda skaven ,reszta figurek ktore musza wypuscic;)
Kupię:
- 4 edycyjnych bretonnian knights on foot
- bretonnian trebuchet
-wood elves treekins
- 4 edycyjnych bretonnian knights on foot
- bretonnian trebuchet
-wood elves treekins
Skaveni mają nowiuteńki book. Obstawiam, że po tym co napisał Virgo, powinna przyjść kolej na Bretkę, WE i może ewentualnie Dwarfy.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- The WariaX
- Falubaz
No kurna bez takich, nie po to niedawno kupiłem AB skavów, żeby teraz nowy wychodził.
Chociaż figsy brakującym jednostkom by się przydały

Chociaż figsy brakującym jednostkom by się przydały

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
Żal człowiekowi ,jak patrzy na ceny jednostek w brecie ,albo na T i S ogrów... Moim zdaniem
Breta,Ogry,We,TK i może OnG!
Breta,Ogry,We,TK i może OnG!
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Proponuje być bardziej precyzyjnym.kangur022 pisze:nastepne beda skaven ,reszta figurek ktore musza wypuscic;)
Będzie kolejny rzut figurek do Skavenów, a nie kolejny Army Book.

-
- Mudżahedin
Wreszcie ktoś podchwycił przesłanie Ryśka C.Kwaśny pisze:Kurde na Brete bądź WE to się chyba nie doczekam nigdy. Czasami mam większą chęć wpaść ze strzelbą do siedziby GW niż do sejmu...

HE 2.5k