+1pingu pisze:Następnym razem proszę o mniejsze obrazki.
Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ta wypraska z lordem juz dosc stara a miejska legenda glosi, ze miala byc normalnie produkowana ale matryca ulegla uszkodzeniu i powstalo tylko troche probnych odlewow (jakas sierota w GW upuscila ja na ziemie?).
Z tego co pamietam, mozna to bylo kiedys dopasc na ebayu.
Z tego co pamietam, mozna to bylo kiedys dopasc na ebayu.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Khehm... niedawno "Reksio Zabójca", teraz "leniuszek"... Rakso, chyba musisz popracować nad wizerunkiem, bo zaczynają Ci go pokrywać różowym futerkiem.Brytan pisze:Wystarczy kliknąć w obrazek tak jak napisałeś ale widzę, że leniuszek jesteś![]()

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Wyjazd na Strategikon zmusil mnie do domalowania czesci modeli, wiec moge wrzucic zdjecia moich dzielnych krasnali nie wstydzac sie zbytnio za to jak wygladaja 
Zdjecie rodzinne:

29 Longbeards i Bugman bez szmaty na plecach:

Moj pierwszy general, BSB (konwersja ze sztandarowego Hammererow) i czesc Gwardii/Hamkow
(30, jak widac, ci z bokow ustawieni na skosnych podstawkach zeby nadac im troche dynamiczniejszy wyglad):

Krol na tarczy, kawalek Hamkow, 27 Warriorow (pomieszane skullpasy ze zwyklakami, wszyscy do przemalowania - na nich uczylem sie maziania pedzlem):

Tu nie wyszlo zdjecie a rozladowaly mi sie juz baterie
Runelord i bohater od Scibora (troche za duzy ale za to ladnie pomalowany przez moja dziewczyne):

20 Slayerow z Demoniarzem:

Thundererzy (czesc sie gdzies zapodziala ale okolo 25, w tym dwie command grupy, paru pudelkowych, reszta skullpasy):

10 6-edycyjnych kuszoli, w tle 20 nowych do ktorych sie bardzo powoli zabieram i stary Flame Cannon ktory czeka na lepsze czasy

Park maszynowy - 2 klopy z inzynierami, 2 skullpasowe dziala, organki stare i nowe, Kowadlo (obok czai sie drugi Runiarz czekajacy na malowanie):

Zwirokopter - najladniejszy model moim zdaniem (tylko polozony na tym obelisku), 10 gornikow, 10 Ironbreakerow:

Zdjecia nie sa moze najlepsze ale daja jakis poglad
Na zywo troche lepiej sie prezentuja (szczegolnie cieniowanie).
EDIT: Zapomnialem o 14 metalowych Gromowladnych. Nie ma muzyka, champion robi za inzyniera przy klopie, wszyscy czekaja na malowanie:

Zdjecie rodzinne:

29 Longbeards i Bugman bez szmaty na plecach:

Moj pierwszy general, BSB (konwersja ze sztandarowego Hammererow) i czesc Gwardii/Hamkow
(30, jak widac, ci z bokow ustawieni na skosnych podstawkach zeby nadac im troche dynamiczniejszy wyglad):

Krol na tarczy, kawalek Hamkow, 27 Warriorow (pomieszane skullpasy ze zwyklakami, wszyscy do przemalowania - na nich uczylem sie maziania pedzlem):

Tu nie wyszlo zdjecie a rozladowaly mi sie juz baterie

20 Slayerow z Demoniarzem:

Thundererzy (czesc sie gdzies zapodziala ale okolo 25, w tym dwie command grupy, paru pudelkowych, reszta skullpasy):

10 6-edycyjnych kuszoli, w tle 20 nowych do ktorych sie bardzo powoli zabieram i stary Flame Cannon ktory czeka na lepsze czasy

Park maszynowy - 2 klopy z inzynierami, 2 skullpasowe dziala, organki stare i nowe, Kowadlo (obok czai sie drugi Runiarz czekajacy na malowanie):

Zwirokopter - najladniejszy model moim zdaniem (tylko polozony na tym obelisku), 10 gornikow, 10 Ironbreakerow:

Zdjecia nie sa moze najlepsze ale daja jakis poglad

EDIT: Zapomnialem o 14 metalowych Gromowladnych. Nie ma muzyka, champion robi za inzyniera przy klopie, wszyscy czekaja na malowanie:

- Aron_Banalny
- Masakrator
zajebista armia, bez kitu. miły dla oka TT
ja bym dał tylko wash na slayerowe włoski
ja bym dał tylko wash na slayerowe włoski
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ilości metalowych longów i hamków tylko pozazdrościć
Armia super wygląda szczególnie na pierwszym zdjęciu 

Pierwszy Slayer. W końcu zdałem liderkę i go pomalowałem, bo obawiałem się zabrać za ten model. Podstawka do poprawy, bo robiona była na szybko. Generalnie zdaję sobie sprawę, że nie jest to szczyt moich możliwości, ale na razie pozostanie w tym stanie, bo wstydu wielkiego mi chyba nie przynosi

Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
Wściekły, rudy irlandczyk

- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo fajny. To GW? Z jakiego okresu?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Marauder, mniej więcej 87 rok 

Leperkuan!!
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Spokojnie... jak się za bardzo rozwydrzą to popracujemy nad wizerunkiem. Dwoma bliźniaczymi toporami...Tiger Brown pisze:
Khehm... niedawno "Reksio Zabójca", teraz "leniuszek"... Rakso, chyba musisz popracować nad wizerunkiem, bo zaczynają Ci go pokrywać różowym futerkiem.![]()

Quaki - bardzo przyjemna armia. Jak byś się z nią jeszcze pobawił nieco washami i w rozjaśnianie, szczególnie na brodach (wszak te są naszą chlubą

Bayard - rudzielec fajny. Mógłbyś mu jednak wpuścić w brodę trochę ciemnej farby (w szczeliny) i w kilku miejscach niektóre końcówki rozjaśnić. Dodaj też jeszcze taką cieniutką najjaśniejszą warstwę na pochwie, butach, sakwie i czapce. Przynajmniej w kilku, najbardziej wystających punktach. No i przeszywanica by też sporo zyskała jakbyś na każdym fragmencie, na jednej krawędzi dał jeszcze jedno rozjaśnienie.
Za to albo mi się wydaje, albo to zdjęcie tak sprawia, ale chyba poprawiły Ci się metaliki (wnioskuje po pierwszym zdjęciu). Chociaż jeszcze trochę zabawy z washem by się tam przydało.
Pzdr
Co do rozjasnien - zdecydowanie bedzie wiecej! A co do washy - wszystkie mataliki potraktowano Badab Blackiem a oprocz warriorow, skore u kazdego Ogrynem.. Na zdjeciach nie bardzo widac 
Obecnie skladam jeszcze pudelko warriorow z dwurakami - wrzuce foty jak beda gotowi.
Brodami zajmuje sie moja lepsza polowa, bo idzie jej to zdecydowanie lepiej niz mi
. Ja probuje sie w tej dziedzinie podszkolic ale efekty takie sobie..

Obecnie skladam jeszcze pudelko warriorow z dwurakami - wrzuce foty jak beda gotowi.
Brodami zajmuje sie moja lepsza polowa, bo idzie jej to zdecydowanie lepiej niz mi