Deathstar by Andrzej

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Robson
Niszczyciel Światów

Re: Deathstar by Andrzej

Post autor: Robson »

pisanie ze jakby bylo +1h to by sie wygrało jest słabe ...

ja z darkiem nie skończylismy żadnej bitwy, zagralismy odpowiednio 3,2,4,5,3 tury. Wszystkie bitwy mieliśmy do przodu, moze oprócz drugiej, bo tam nic się nie zdążyło wydarzyć :P też mogę powiedzieć, ze jakbym zagrął 6,6,6,6,6 tur to bym wygrał ;)

Więc proponuję zawrzeć poślady i grać szybciej w Łodzi. :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Wiesz co, ja się w sumie cieszę, że było mało czasu :wink:

Marcins pisze:jestem pewien że było 19:1
w każdym bądź razie o jeden punkcik nie będę się kłócił bo i tak to nic nie zmienia
Spoko, to napisz na czym zdobyliście tu punkty. Bo na razie to rzucasz oskarżenia o wałowanie (i to dość grube), bez żadnego pokrycia.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

nie pamiętam ale teraz sobie sprawdzam i widzę że na przykład swordmasterów policzyłeś po 60 a kosztowali 90.

ale jak pisałem ten jeden punkcik nie robi różnicy przynajmniej dla mnie i tak zlamiłem...

Andrzej
Pan Spamu

Punkt dla Ciebie, na kolejnym turnieju stawiam Ci piwo :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

uuu-uu! nie ładne wałki poleciały, mesje:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Andrzej pisze: (btw, nie rzucaliśmy za gutterów w 5 bitwie #-o )
.
Faktycznie nie kulaliście tych gości, też o nich zapomnieliśmy (w rozstawieniu pamiętałem, ale jak ruszyły slavy do przodu to już nie pamiętałem), co do tej generalskiej LD to nie chodzi o slavy walczące z hordą bo te miały ją, przecież po to robiłeś swifta, chodziło o to co zaszarżowały organki na 15-16 cali. Było, minęło teraz to nic nie zmienia, swoją drogą znalazłem na 19 stronie w prawym górnym zasadę pozwalającą mi szarżować na dwa oddziały i faktycznie można tak że jak się za mało kulnie to leci się tylko w bliższy.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Proszę mi powiedzeć, jak to jest, że 6 SM liczysz za 60 pts, w zgloszeniu mag ma sigil i gem'a.

Juz 2 teamy mi zglosily, ze:
-z Marcinsem zamiast 19;1 zglosiles 20;0
-Marys i Marcin spisali, ze masz hex'a
-zle napisana rozpiska

Napisalem jeszcze do innych teamow, czekam co napiszą

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Zdobądź Polską scenę Batla z rozpą Andrzeja!

http://allegro.pl/zdobadz-polska-scene- ... 77759.html
Ostatnio zmieniony 15 lis 2010, o 23:00 przez Lidder, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Lidder pisze:Zdobądź Polską scenę Batla z rozpą Andrzeja!

http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1322277759
FTW! jes możliwość kupienia poza allegro??
BTW: na tej rozpie widać hexa:((
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

kurde, ja nie rozumiem jak można grać na pierwszych stołach i mieć rozpę napisaną ręcznie i to jeszcze na kolanie tuz przed turem - całkowity brak profesjonalizmu - dobrze wam, że nie wygraliście mastera :P
Następnym razem będziecie super przygotowani.

Byście wydrukowali sobie ze 3-4 kopie (rozpy lubią ginąc podczas bitew) i nie było by problemu,
a co do wątpliwości co jest u kogo to chyba zawsze powinna być możliwość pójścia do orga by zobaczyć co zostało nadesłane.

pozdrawiam i czekam na jakąś relację Andrzeja z samych bitew, bo to że bułeczki były dobre już wiemy ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Asassello pisze:kurde, ja nie rozumiem jak można grać na pierwszych stołach i mieć rozpę napisaną ręcznie i to jeszcze na kolanie tuz przed turem - całkowity brak profesjonalizmu - dobrze wam, że nie wygraliście mastera :P
Następnym razem będziecie super przygotowani.

Byście wydrukowali sobie ze 3-4 kopie (rozpy lubią ginąc podczas bitew) i nie było by problemu,
a co do wątpliwości co jest u kogo to chyba zawsze powinna być możliwość pójścia do orga by zobaczyć co zostało nadesłane.

pozdrawiam i czekam na jakąś relację Andrzeja z samych bitew, bo to że bułeczki były dobre już wiemy ;-)

+1
Mi to takze w glowie sie nie miesci.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Takie przygotowanie to jak deathstar z lego

Obrazek

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Kurwa Kudlacz, za takiego death stara mysle ze nawet Marcins zglosilby 20:0 ;D

Andrzej, jak chcesz jechac na ETC, oducz sie walkow, bo cala reprezentacja zostanie przez Ciebie zdyskwalifikowana.
Battle na trzezwo bylby nudny...

Andrzej
Pan Spamu

Morrok pisze:Proszę mi powiedzeć, jak to jest, że 6 SM liczysz za 60 pts, w zgloszeniu mag ma sigil i gem'a.

Juz 2 teamy mi zglosily, ze:
-z Marcinsem zamiast 19;1 zglosiles 20;0
-Marys i Marcin spisali, ze masz hex'a
-zle napisana rozpiska

Napisalem jeszcze do innych teamow, czekam co napiszą
Z marcinem pomyliłem się o tych SM. Nie wiem czemu, ubzdurało mi się, że kosztowali 60 punktów, zamiast 90.

A cała ta akcja z rozpiską jest dlatego, ponieważ Qc wysłał wcześniejszą wersje mojej rozpy (co jest właściwie moją winą, ponieważ nie wysłałem mu jej, tylko o niej opowiedziałem) Nie mieliśmy ze sobą wydruku, ponieważ myśleliśmy, że organizatorzy nam je wydrukują (jak jest na większości masterów) Mimo to faktycznie, i tak powinniśmy mieć własne wydruki, tak na wszelki wypadek.

Przepraszam za to moich przeciwników. Jeśli Morrok uzna za zasadne, niech da mi za to karniaki.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Ze mną też policzyłeś SM za 60 pkt. Dopiero jak Ci uwagę zwróciłem, to zmieniłeś.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

czego się nie zrobi żeby wygrać :shock:

Andrzej
Pan Spamu

Tak, specjalnie powiedziałem przeciwnikowi, że SM kosztują po 10 punktów licząc, że się nie zorientuje :roll:
Z rozpędu powiedziałem 60, bo tak mi się wydawało.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Każdy parę razy machnął się w liczeniu punktów, ale:
- Andrzej grasz tylko i wyłącznie HE, więc powinieneś koszty znać. Są gracze, którzy grają 6 armiami i im może się od czasu do czasu pomylić.
- Skoro ja zwróciłem Tobie uwagę w pierwszej bitwie, to pomyłka w następnej jest podejrzana, tym bardziej, że zmienia wynik o 1 DP.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Andrzej
Pan Spamu

Mam też krasie, ale to nie istotne.

Po prostu był to dla mnie mały oddział, niewiele warty. Poza tym, liczyliśmy w pośpiechu i z pamięci walnąłem te 60 punktów.

Przepraszam wszystkich moich przeciwników, których zwałowałem.

ODPOWIEDZ