Turniej w Magic Traders Kraków 27.11.2010 - 1500 pkt.
- Romendakil
- Mudżahedin
Re: Turniej w Magic Traders Kraków 27.11.2010 - 1500 pkt.
Zgłaszam się:
Marek Hołownia, Krasnoludy, ID 3652
Marek Hołownia, Krasnoludy, ID 3652
Krój ser nie pier***
Przypomnij mi się o trebuszu przed turniejem.
Przypomnij mi się o trebuszu przed turniejem.
Małą frekwencje to będzie mieć konkurencja: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=26735Dibo pisze: jak frekwencja będzie mała ...
Wisła Kraków.
Byłem tam dzisiaj na chwilkę, na turniej przyszły 4 osoby ( w tym 3x dwarfy ), w każdym razie dostałem info że pomyślą o wcześniejszym starcie turnieju.
Dzisiaj dostałem też pytanie odnośnie zasad a dokladniej restrykcji na 3 maszyny i 1 LT, otóż czołg i helena zajmują jak najbardziej slot maszyny, a że są large targetami to poza nimi nie można mieć żadnych innych w armii.
Tutaj kluczowym stwierdzeniem jest że są 3 maszyny a że jest 1LT to po prostu takie ograniczenie ogólne , typu 25% w herosach.
@Sevi
To nie konkurencja, to po prostu inne miejsce
Dzisiaj dostałem też pytanie odnośnie zasad a dokladniej restrykcji na 3 maszyny i 1 LT, otóż czołg i helena zajmują jak najbardziej slot maszyny, a że są large targetami to poza nimi nie można mieć żadnych innych w armii.
Tutaj kluczowym stwierdzeniem jest że są 3 maszyny a że jest 1LT to po prostu takie ograniczenie ogólne , typu 25% w herosach.
@Sevi
To nie konkurencja, to po prostu inne miejsce
Postaram się dojechać więc się zgłaszam
Piotr Wotan ID3701 Dark Elfy
Piotr Wotan ID3701 Dark Elfy
Niestety, nie dam rady przyjechaćUndead84 pisze:Andrzej jak bedzie brakować miejsc wtedy cie wypisze ok??...i bede pamiętać że ty jesteś pod znakiem zapytania bez stresu:D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
No me toques los cojones Dildo
- Lady Mayer
- Wałkarz
- Kontakt:
witamże
Marta "Mayer" Dettlaff ID: 3703 Bretonnia
Jakbym miała zrezygnować to uprzedzę najpóźniej w piątek rano.
Marta "Mayer" Dettlaff ID: 3703 Bretonnia
Jakbym miała zrezygnować to uprzedzę najpóźniej w piątek rano.
Na plewę to trzeba sobie zasłużyćUndead84 pisze:jestes dildo plewa
Trzeba dilda ratować przed spantofleniem, zrobić mu terapię , poprzytulać i potrzymać za rękę, wytłumaczyć że jak mężczyzna idzie na wojnę to nie można mu w tym przeszkadzać ani zabraniać
jestes za to odpowiedzialny skajwen
mozliwe ze mnie tez nie bedzie - wyjasni sie to w przeciagu 2óch dni jak by co dam znac.
Gremlin
mozliwe ze mnie tez nie bedzie - wyjasni sie to w przeciagu 2óch dni jak by co dam znac.
Gremlin
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Przy następnym turnieju wprowadźcie opłatę dodatkową (kaucję) która będzie zwracana w przypadku pojawienia się gracza, a jeśli nie przyjedzie bitwa będzie prowadzona korespondencyjnie, a dodatkowa opłata będzie stanowić wynagrodzenie dla osoby która będzie grała za osobę której nie będzie. Zawsze będzie istniała szansa że się zagra z armiami które miały być a w ostatniej chwili osoby które nimi zgrają zrezygnowały;]
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.