Nie rozumiem co to za atak na moją personę Maćku. Jest on zupelnie nieuzasadniony i bezpodstawny, ale dobrze odpowiem na Twoje pytanie.X.Maciek pisze:A mógłbyś precyzyjniej napisać co zwalił? Bo to że były poślizgi i urwała się przez to przerwa obiadowa to nie jest argument bo poślizgi są zawsze. Może to jego wina że w niedzielę 5 osób się schlało i nie przyszli? Zresztą z Tobą włącznie. Zamiast pisać głupoty na forum to mógłbyś się zastanowić nad tym co Ty robisz a nie oceniać innych.Górken pisze:turniej zwalony organizatorsko, ale cóż w końcu to debiut Piotrka.
1. Organizator powinien zawsze wcześniej przyjechać na miejsce turnieju i przygotować wszystko, a nie że ja musiałem załatwiać tereny bo Piotrek nie dość że nie zjawił się punktualnie to spóźnił się na turniej ponad 1.5 godziny.
2. Opisy terenów napisane nieczytelnym językiem, z błędami zarówno ortograficznymi jak i merytorycznymi.
3. brak odpowiedniej ilości terenów na stołach- jak już się rozpisuje tereny to lepiej skonfrontować je ze stanem faktycznym.
4. Brak wydrukowanych faq-ów i wszelkiego rodzaju uściśleń.
Ogólnie nie licząc pierwszego punktu reszta może ujść uwadze, ale moim zdaniem było to bardzo nieodpowiedzialne zachowanie. W końcu przybyli na turniej ludzie ze Śląska a Piotr jak gdyby nigdy nic przyjeżdża spóźniony;) Oczywiście przez to wyniknęły różne komplikacje jak zmiana ilości bitew, odwołanie testu wiedzy. Turniej- nie oszukujmy się był jednym wielkim chaosem przez pierwsze godziny.
Pozdro