PMoTM 2
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMoTM 2
Bez bicia przyznaję, że po prostu spodobała mi się oryginalna figurka bestialskiego bsb i to na jej wyglądzie bazuję, ale cóż począć.... miałem tylko lorda z two hand weaponem i oto co na razie wyszło ( muszę jeszcze przekleić lewą rekę bo kąt pod którym trzyma sztandar jest co najmniej nienaturalny).
aha, lepsze foty jutro.
aha, lepsze foty jutro.
zgniatam na płasko pomiedzy dwoma miękkimi plastikowymi płytkami(muszą się wyginać bo potem nie odlepisz). Ewentualne ślady po palcach zeskrubuje po wyschnięciu nożykiem. Aby uzyskać proste krawędzie szmaty ścinam nożyczkami niepotrzebne ranty.Nijlor pisze:Co robisz, żeby GS był taki gładki ??ps. fajny sztandar...
Zawsze rzeźbi się, używając wody, lub... wazelinyZZZ pisze:Żeby uzyskać gładką powierzchnię GS - u można maczać palce w wodzie przed dotknięciem nimi GS. Sam na początku nie bardzo w to wierzyłem, ale efekt jest świetny - zero linii papilarnych.
A patent jest chyba ze strony GW
Nie wyobrażam sobie rzeźbienia na sucho...
bo tak duza szmata albo by przesłoniła połowę sztandarowego, albo by dużo straciła, przy wklejaniu jej "od tyłu".Raptaparat pisze:zastanawiam sie tylko, czemu sztandar nie jest en face?
Poza tym, przy takim układzie figurka jest ciekawa nimal z każdej strony...... no i wzorowałem się na oryginalnym BSB bestii