Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Zachęcona przez Tomasha [który jak zawsze mnie do czegoś zachęca, a potem za to obrywam ] zakładam temat, który NA SZCZĘŚCIE nie powinien wzbudzić takich kontrowersji jak na NG ze względu na jakże bolesny brak Thunder Crackera tutaj
Cel jest prosty jak włos Mongoła - obejrzenie jak największej liczby paszczęk szanownych userów szanownego forum BP. Rzecz jasna niektórych widuję, rzadziej lub częściej, ale niektórzy pozostają dla mnie wieczną i nieodgadnioną tajemnicą. Z tej babskiej ciekawości proszę o odsłonienie swoich twarzy i ukazanie ich światu.
W ramach nawiązania do akcji Pokaż Ryja z poprzedniego BP, fajnie by też było gdybyście sobie w awatarach Wasze zakazane mordy poumieszczali -- Tomash
Ponieważ ktoś może czuć się onieśmielony, postanowiłam wrzucić coś swojego na zachętę no i nie tylko swojego
Oto zdjęcie z mrocznych wieków mojej studniówki [1,5 roku temu]. Jest na nim również moja Siostra.
Oto zdjęcie z tego samego wieczoru, ale na nim również jest o fak, Kapitan Hak!
Mam nadzieję, że za publikację tego Hak nie zasadzi mi haka w jelita jak coś to się wytnie a przynajmniej będziecie wiedzieli, czym grozi...
Coś nowszego - z Sylwestra. Pełna wersja tego "brzydkiego" zdjęcia z forum
No i tyle, co by Was nie rozbestwiać A teraz pokazywać paszczęki!
Cel jest prosty jak włos Mongoła - obejrzenie jak największej liczby paszczęk szanownych userów szanownego forum BP. Rzecz jasna niektórych widuję, rzadziej lub częściej, ale niektórzy pozostają dla mnie wieczną i nieodgadnioną tajemnicą. Z tej babskiej ciekawości proszę o odsłonienie swoich twarzy i ukazanie ich światu.
W ramach nawiązania do akcji Pokaż Ryja z poprzedniego BP, fajnie by też było gdybyście sobie w awatarach Wasze zakazane mordy poumieszczali -- Tomash
Ponieważ ktoś może czuć się onieśmielony, postanowiłam wrzucić coś swojego na zachętę no i nie tylko swojego
Oto zdjęcie z mrocznych wieków mojej studniówki [1,5 roku temu]. Jest na nim również moja Siostra.
Oto zdjęcie z tego samego wieczoru, ale na nim również jest o fak, Kapitan Hak!
Mam nadzieję, że za publikację tego Hak nie zasadzi mi haka w jelita jak coś to się wytnie a przynajmniej będziecie wiedzieli, czym grozi...
Coś nowszego - z Sylwestra. Pełna wersja tego "brzydkiego" zdjęcia z forum
No i tyle, co by Was nie rozbestwiać A teraz pokazywać paszczęki!
Kołata, ale to raczej połączenie tego z akcją "Pokaż Ryja" z poprzedniego BP
Jak znajdę jakieś foty, których publikacja nie złamie międzynarodowych konwencji, też wrzucę.
Jak znajdę jakieś foty, których publikacja nie złamie międzynarodowych konwencji, też wrzucę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mogę spróbować wypełnić tą lukę.Skavenblight pisze:...ze względu na jakże bolesny brak Thunder Crackera tutaj ...
Świetnie wyszłaś, może spotkamy się w rilu?
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A myślisz, że prawdziwego TC by to powstrzymało?Skavenblight pisze:A widzisz na trzecim zdjęciu tego pana z dużym kijem? ...
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka