Macanki PRZED Mackowe Wrocław Pizzeria 27.11.2010 2k+1k
Macanki PRZED Mackowe Wrocław Pizzeria 27.11.2010 2k+1k
Uwaga, turniej przeniesiony, więcej info: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=661878#p661878
REGULAMIN: identyczny ze Mackami
STOŁY (ułożenie terenów): identyczne ze Mackami
Rozgrywka: ze względu na jednodniowy turniej gramy pierwsze trzy scenariusze (Breakthrough, Blood And Glory, Meeting Engagement)
LISTA ZGŁOSZONYCH: najbliższym poście Bałagana
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres mailowy dzurek@2one.pl razem z rozpiskami (w formacie .html lub .txt) i swoimi ID ze strony http://www.adeon.livenet.pl do dnia 26.11.2010 godz: 20:00
Za przysłanie poprawnej rozpiski w odpowiednim formacie z pełnymi imionami i nazwiskami (oraz ksywką) oraz ID (patrz wyżej) +3 punkty!
Jak ktoś nie posiada ID- to organizator (w tym przypadku ja) stworzy mu ją po turnieju
Wszelkie pytania proszę kierować na GG 2322031
REGULAMIN: identyczny ze Mackami
STOŁY (ułożenie terenów): identyczne ze Mackami
Rozgrywka: ze względu na jednodniowy turniej gramy pierwsze trzy scenariusze (Breakthrough, Blood And Glory, Meeting Engagement)
LISTA ZGŁOSZONYCH: najbliższym poście Bałagana
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres mailowy dzurek@2one.pl razem z rozpiskami (w formacie .html lub .txt) i swoimi ID ze strony http://www.adeon.livenet.pl do dnia 26.11.2010 godz: 20:00
Za przysłanie poprawnej rozpiski w odpowiednim formacie z pełnymi imionami i nazwiskami (oraz ksywką) oraz ID (patrz wyżej) +3 punkty!
Jak ktoś nie posiada ID- to organizator (w tym przypadku ja) stworzy mu ją po turnieju
Wszelkie pytania proszę kierować na GG 2322031
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, o 13:36 przez Smh, łącznie zmieniany 5 razy.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
i ja
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
chyba w żabę 

Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
będę z marcinem. Myślę, że choć jeden scenariusz to powinien być battleline
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
+1WojtuśŚ pisze:będę z marcinem. Myślę, że choć jeden scenariusz to powinien być battleline
ale ktory?
BnG jest fajny, wieza też...a przebicie trzeba ograć
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
wach tower chciałem zagrać bo nigdy go jeszcze nie grałem
1. tower
2. B&G
3. przebicie
myślę że tak najlepiej by bylo.. chyba że 2 zamienić z 3 też powinno być oki
po za VC trudno by było jedynie z TK albo lizakami na lifie,
1. tower
2. B&G
3. przebicie
myślę że tak najlepiej by bylo.. chyba że 2 zamienić z 3 też powinno być oki
przesadzaszThomas pisze:wampiry których z domku już się nie wykurzy

czy ja wiem...jakoś mocne się w watchtowerze nie wydają...główny problem, że trzeba te scenariusze poogrywać, żeby można do łódzi pojechać
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Chcę zrobić jeden battleline, by zobaczyć, jak rozpiska sobie radzi w warunkach standardowych. W sumie w watchotwer przesądza nieruszalny giga-kloc w domku, w przebiciu armia ofensywna i w miarę szybka najlepiej, a B&G to najczęściej kwestia sporej ilości sztandarów. Wynika to też w sumie z faktu, że osobiście nie znoszę Watchtowera i uważam ten scenariusz za wybitnie wypaczający grę, ale jeśli większość chce scenariusz na każdej bitwie, to niech będzie, na Mackach trzeba będzie łyknąć wszystkie.
Lista zgłoszonych:
1. Khumanor i ?? [DOCH+Beastmen] [R]
2. Domina i Golonka [TK+LIZ] [R]
3. Marcin i Wojtuś
4. Maryś
5. Dimitr
6. Thomas i Kuba
Scenariusze:
1.Breakthrough
2.Meeting Engagement
3.Blood And Glory
1. Khumanor i ?? [DOCH+Beastmen] [R]
2. Domina i Golonka [TK+LIZ] [R]
3. Marcin i Wojtuś
4. Maryś
5. Dimitr
6. Thomas i Kuba
Scenariusze:
1.Breakthrough
2.Meeting Engagement
3.Blood And Glory
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, o 22:44 przez Bałagan, łącznie zmieniany 1 raz.