Favour of the Gods+Chosen+Warshrine
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: Favour of the Gods+Chosen+Warshrine
Imo nie, bo oddział terroru nie ma lecz sam bohater. Np feara nikt nie bedzie testowal gdy nie styka sie z herosem. Tak samo gdy hero wyjdzie z oddziału to oddział też już feara nie ma ergo terror ma sam hero.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
ale jak dasz na championa to juz tak
z herosem wiem, pytałem własnie o czempiona.
dzieki Lidder
dzieki Lidder
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- gerald_tarrant
- Masakrator
jak dasz na czempiona to nie będzie na nim favoura :pLidder pisze:ale jak dasz na championa to juz tak
- swieta_barbara
- habydysz
To ja wskrzesze troche ten temat w zwiazku znowymi restrykcjami na ETC.
Mamy regiment chosenow. Sa wyposazeni w np. banner of rage, a champion ma mask of eeeeeeeee! Do regimentu dolaczamy lorda z favour of the gods. Teraz tak: na pierwszy rzut przed bitwa faworka nie dziala, bo nalezy do chosenow. Czyli na oku moga wypasc wyniki 3, 4, 5, 6, 8, 9, 12 (wczesniej tylko 4, 5, 11, 12). Ale w nastepnej turze jak walimy na nich shrina, to faworka dziala juz regularnie, tzn. mozna wynik modyfikowac o 1. Dobrze mysle?
Mamy regiment chosenow. Sa wyposazeni w np. banner of rage, a champion ma mask of eeeeeeeee! Do regimentu dolaczamy lorda z favour of the gods. Teraz tak: na pierwszy rzut przed bitwa faworka nie dziala, bo nalezy do chosenow. Czyli na oku moga wypasc wyniki 3, 4, 5, 6, 8, 9, 12 (wczesniej tylko 4, 5, 11, 12). Ale w nastepnej turze jak walimy na nich shrina, to faworka dziala juz regularnie, tzn. mozna wynik modyfikowac o 1. Dobrze mysle?
- gerald_tarrant
- Masakrator
odnośnie ograniczeń imo teraz najlepiej zainwestować w chosenów khornowych z wailingiem i favourką
ward na 4+ słabszy od 3+, ale dużo pweniejszy w tym wypadku
ward na 4+ słabszy od 3+, ale dużo pweniejszy w tym wypadku