wreszcie lepiej oświetlone fotki niż te ostatnie;] za to z ostrością można jeszcze sporo zrobić. SL z oczu spróbuj przejść bardziej miękko zamiast obwódki dookoła. Pigment czerwony na górze podstawki całkiem zbędny, skałka byłaby lepsza bez tego. a kolorowy wzór na niej odciąga wzrok od figurki, jest zbyt jaskrawe.
za to zbroja, złoty nmm i mieczyk fajnie wyszly o ile można stwierdzić na zdjęciach;]
Wreszcie czas w którym mam aparat pokrył się z czasem w którym mam czas :p .Więc dziś zaprezentuje wam mojego Orka .Jestem z niego całkiem zadowolony bez szału bo skopałem kilka rzeczy ale ogółem nie jest źle w mojej opinii.Zapraszam do komentowania , aha dodam jeszcze że to też lekka konwersja, wszystkie emblematy , flaga i ogółem ten pałąk , serwo oko i butla z "Roket Fjual" .
No cóż ale pokaże wam moją następną pracę .Była tworzona na pojedynek na Mitrilu .Jestem z niej całkiem zadowolony choć ciężko się pracowało z tą figurką .
Dawno nic nie wrzucałem .Jednak nie znaczy to że nic nie robiłem .Ostatnimi czasy pracowałem nad dioramką na konkurs "Słoneczniki Van Gorka".Wstawie zdjęcia Slawola , na razie nie wstawie swoich bo nie mam dostępu do aparatu .
Praca zajebiaszcza
I samo malowanie, i wykonanie dioramki, i przede wszystkim mega-klimat.
Pozostałe twoje prace wbrew opinii paru malkontentów też są solidne (w każdym razie o niebo lepsze niż moje ), natomiast piętą achillesową (i to solidną) twoich prezentacji na forum są kiepsko wykonane zdjęcia. Musisz popracować nad oświetleniem i balansem bieli. Jestem pewien, że wtedy twoje prace będą naprawdę powalać na kolana, tych marudnych również
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...