Zamysł był taki by BSB z magiczką - generałem nie byli w jednym oddziale (ostatnio tak ich trzymałem w GG) ponieważ zawsze mi walili w ten oddział i miałem pozamiatane. Poza tym jak się okazało na turnieju wcale nie jest tak źle - oddział GR z BSB jest mobilny i jak coś jest w stanie się przemieścić w trakcie biitwy. Łuki z GR przydają się - jedynie są miętcy Szarżować jak wildzi nie mogą, ale do dobitek są idealni. Mała magiczka na koniu też na razie OK - jest DS i czar z Athel. Na razie jakoś mi Brenczka nie pasuje do całości - brak zastosowania, ale nadal szukam. Obiektywnie patrząc na razie jeszcze ich potestuje i zobaczę co dalej. W 3 bitwach zdjęli mi ich raz więc na razie statystyka jest na ich korzyść. W sobotę gram z Empire i sprawdzę ich ponownie Acha a z tym lookiem masz rację jednak zazwyczaj jak już mnie złapią to jest po całym oddzialebigpasiak pisze: Mnie natomiast interesują te konie na bohaterach Heptunie. Jaki masz z nimi zamysł? Trochę to ryzykowne, szczególnie że po stracie 1 modelu z GR traci się looka...
@Kalesoner chyba najpierw czempion, muzyk i potem dopiero szeregowi.