27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt. = PRZENIESIONY =
Re: 27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt.
ten scenariusz z watchtower jest boski... wsadzam tam warriorów khorna i walą 31 ataków:) a jak wejde choosenami to 41 ataków (przy założeniu +1 atak z EOTG) 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Hmmmm wydaje mi się że nasi Warriorzy Kotlecie są najlepszym wyborem jeśli chodzi o zdobywanie/bronienie wierzy bo mają najwięcej ataków:D
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, o 15:47 przez Przemcio, łącznie zmieniany 1 raz.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- swieta_barbara
- habydysz
Za kazdym razem, gdy mowisz do Kotleta uzywajac wolacza, odpada mu jeden palec.
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Na jakiego e-meila przysyłać zgłoszenia?, bo pogubiłem się w tym :
shi [at] mfjm.net
shi [at] mfjm.net
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
- Aron_Banalny
- Masakrator
Tez sie tak jaralem. Zalezy kto na to szarzuje.
LO-LO-LO-LOOOLHmmmm wydaje mi się że nasi Warriorzy Kotlecie są najlepszym wyborem jeśli chodzi o zdobywanie/bronienie wierzy bo mają najwięcej ataków:D
ale fakt, miałem nieludzkiego farta
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Shino pisze:[at] to taki skrot od @ zeby nie tak latwo bylo maila wychaczycmortimerto pisze:Na jakiego e-meila przysyłać zgłoszenia?, bo pogubiłem się w tym :
shi [at] mfjm.net
Dzięki Shino, rozpa poszła

Jeszcze na chwilę taki offtop,:
Czy Pit of Shades ściąga od razu czołg bez żadnych testów?
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Rozpa poszła.
Nie wiedziałem czy przyjmujesz rozpy w HTML (przeoczenie w regulaminie?) więc wysłałem i w html i txt.
Nie wiedziałem czy przyjmujesz rozpy w HTML (przeoczenie w regulaminie?) więc wysłałem i w html i txt.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
było trza jeszcze wersję papierową wysłać listem poleconym. 
edit. chyba już dorośliście to tego co trza wam powiedzieć. tak jak każde dziecko się dowiaduje że św. Mikołaj nie istnieje pora abyście się dowiedzieli że nikt waszych rozp nie sprawdza kiedy je wyślecie orgowi

edit. chyba już dorośliście to tego co trza wam powiedzieć. tak jak każde dziecko się dowiaduje że św. Mikołaj nie istnieje pora abyście się dowiedzieli że nikt waszych rozp nie sprawdza kiedy je wyślecie orgowi