27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt. = PRZENIESIONY =

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Re: 27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt.

Post autor: Arbiter Elegancji »

runepriest pisze:edit. chyba już dorośliście to tego co trza wam powiedzieć. tak jak każde dziecko się dowiaduje że św. Mikołaj nie istnieje pora abyście się dowiedzieli że nikt waszych rozp nie sprawdza kiedy je wyślecie orgowi
wali mnie to czy ktoś to sprawdza czy nie, ja po prostu chce swoje 3 duże punkty więcej :wink:

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

mnie rozwaliło jak zagrałem z kolesiem co miał 2 cory na 2350, co ciekawsze była to druga bitwa. potem się bawiłem czy to jest norma że tych rozp nie czytają więc wysyłałem rozpy gdzie nie miałem herosów czy coś takiego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

runepriest pisze:mnie rozwaliło jak zagrałem z kolesiem co miał 2 cory na 2350, co ciekawsze była to druga bitwa. potem się bawiłem czy to jest norma że tych rozp nie czytają więc wysyłałem rozpy gdzie nie miałem herosów czy coś takiego.
I przechodziły ?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

runepriest pisze:było trza jeszcze wersję papierową wysłać listem poleconym. :roll:

edit. chyba już dorośliście to tego co trza wam powiedzieć. tak jak każde dziecko się dowiaduje że św. Mikołaj nie istnieje pora abyście się dowiedzieli że nikt waszych rozp nie sprawdza kiedy je wyślecie orgowi
ja je sprawdzam.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

na turniejach nemezisu bez problemu, ale bądź co bądź nie możliwe jest że wszystkie rozpy sprawdzali. tak samo nie wiem po co jest zapisek jak nie dasz rozpy na czas to nie dostaniesz miliona pkt.
Obrazek

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

ten zapisek jest dla przybliżenia ilości osób na turnieju bo nieważne jak bardzo jasno byś się wyraził i tak jest pula graczy, którzy napiszą "będę" w temacie każdego turnieju w ich okolicy a jak trzeba wysłać maila z rozpa w odpowiednim formacie...
I nawet nie wiesz ile np. ja rozp ludziom odsyłałem jak były te częste zmiany w BP do poprawki a i tak nie wyłapałem wszystkiego.

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

runepriest pisze:na turniejach nemezisu bez problemu
Chyba coś ci sie w pale poprzewracało. ogarnij sie chłopcze i przestań wypisywać pierdoły. A jak jesteś taki cwaniak to ogarnij sam jakiś turniej i wtedy pogadamy kozaku.
ale bądź co bądź nie możliwe jest że wszystkie rozpy sprawdzali. tak samo nie wiem po co jest zapisek jak nie dasz rozpy na czas to nie dostaniesz miliona pkt.
Nie wierze. Jak można tego nie rozumieć?
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Ja dziś rozpę wyślę:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Dragan
Chuck Norris

Post autor: Dragan »

Ja również.

Awatar użytkownika
M.40
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: M.40 »

A ja już wysłałem...

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

runepriest pisze:na turniejach nemezisu bez problemu, ale bądź co bądź nie możliwe jest że wszystkie rozpy sprawdzali. tak samo nie wiem po co jest zapisek jak nie dasz rozpy na czas to nie dostaniesz miliona pkt.
Po pierwsze Nemezisu się pisze.
Po drugie niektóre rzeczy czasem umykają, szczególnie przy sprawdzaniu 50 rozpisek.
W dodatku po niektórych osobach człowiek spodziewa się że znają zasady. Tym bardziej gdy zasady turniejów często są takie same od dłuższego czasu, dla przykładu 2350 BP grane przez dobry rok.

pozdro poćwicz

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

w sumie maniek ma rację kiedy się grało nonstoper 2350 turnieje były prawie co tydzień to nie dziwota że się nie chciało tego samego oglądać.
Obrazek

Awatar użytkownika
mortimerto
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: mortimerto »

Będzie ocena malowania Shino?
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...

mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu :oops:

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Shino wyslalem ci rozpe html moze byc???
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
bayer
Mudżahedin

Post autor: bayer »

Rozpa poszła
Grejt Puzon of de Empajer

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

mortimerto pisze:Będzie ocena malowania Shino?
a widzisz by było to w regulaminie?
Obrazek

Awatar użytkownika
mortimerto
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: mortimerto »

Nie widzę, dlatego pytam czy będzie, ponieważ według mojej opini powinna być ;)
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...

mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu :oops:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Jakby była to by było to zapisane w regulaminie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Jednak mnie nie bedzie :cry:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

wrzucilem liste zgloszen.

jak tylko bede mial czas do konca sprawdze rozpiski.

ODPOWIEDZ