Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Pegaso modelsBardzo przyjemny model
Jakiej firmy?
Malowanie bardzo poprawne
Jest jeszcze szkoła gładkiego przejścia ( i przy okazji fakturowania. ), ale to już na Mroźną Lilith V2 jak wykombinuję co i jak ^_^ (kapłan ten sam już w acetonie się pluska)Niezły pomysł
Skóra jest taka płaska jak na zdjęciu?
No i efekt przejścia IMO nie jest zbyt przekonujący, ale sam nie mam pojęcia jak to zrobić inaczej.
Tak czy inaczej
jak to ma być subtelny wdzięk to ja jestem nocnym goblinemRettah Dam pisze:"Pani Ognia" jest urocza, piękna i suuuper;] to czerwone wdzianko bardzo mi się podoba - jeśli chodzi o wypowiedzi: za małoognia, brakuje ognia - to wydaje mi się, że ogień w tej fig popsuł by trochę klimat - teraz dziewczyna hmm promieniuje subtelnym kobiecym, wdziękiem - jaskrawy ogień by zniszczył ten klimat.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę