Niech Wygra Większy Tocz II
Re: Niech Wygra Większy Tocz II
Grodzio - kupię gnoblarów! ale to za jakiś czas
X.Maciek - osobiście uważam że będzie to bardzo nieciekawy proks, punkty polecą napewno z oceny armii, ale jak już musisz mieć to stado to chociaż zadbaj o treye porządne.
X.Maciek - osobiście uważam że będzie to bardzo nieciekawy proks, punkty polecą napewno z oceny armii, ale jak już musisz mieć to stado to chociaż zadbaj o treye porządne.
Czopie oddam ci Gnoblary za O&G jak masz coś jeszcze
A cóż mi pozostaje innego Czopie? To mój jedyny core. Kupiłem narazie około 60 maruderów ale i tak to dużo za mało, ale za to bardzo nadwyrężyło moje finanse. Jak mi Piotrek zmajstruje jakieś treye to się pojawięCzopek pisze:X.Maciek - osobiście uważam że będzie to bardzo nieciekawy proks, punkty polecą napewno z oceny armii, ale jak już musisz mieć to stado to chociaż zadbaj o treye porządne.
są jeszcze warriorzy, których trochę masz, są horsmeni. 150 maruderów to nie jedyne rozwiązanie zapisuję.
Czopie jak już gram bitwę to nie po to żeby przegrać Warriorzy są strasznie drodzy, maruderzy konni są w tej edycji do niczego. Ale nie zaprzeczysz, że horda maruderów jest klimatyczna Możesz zapisać, przypuszczam że jeszcze dziś wyślę rozpiskę.Czopek pisze:są jeszcze warriorzy, których trochę masz, są horsmeni. 150 maruderów to nie jedyne rozwiązanie zapisuję.
Co do horsmenów ok, ale granie warriorami żeby przegrać - to coś nie tak. Wbrew pozorom dają radę drodzy to prawda ale reprezentują potęgę jak dochodzi do combatu
- Shakin' Dudi
- Masakrator
i jeszcze jedna specjalna zasada tego turnieju:
SĘDZIA MA PRAWO WYPROSIĆ Z TURNIEJU OSOBĘ KTÓRĄ UZNA ZA IDIOTĘ BĄDŹ SKOŃCZONEGO IDIOTĘ.
To w ramach przypomnienia...żeby nie było nie domówień....zastanawiam się nad wyrąbaniem też ewentualnego gówna.
do tej pory mimo wszelkich spinek osobistych nie było potrzeby nikogo wypraszać oby tak się utrzymało...dosyć mamy chyba wszyscy spinek
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- OverlordSlayer
- Wałkarz
Wobec tego wszyscy właśnie skoczyli oczko wyżej.
Co do ograniczeń: czy zwykłe ograniczenia oznaczają brak limitów na specjale i rary?
Co do ograniczeń: czy zwykłe ograniczenia oznaczają brak limitów na specjale i rary?
Tak, jedynie percenty nas ograniczają
-
- Oszukista
nie, ograniczenia są: jak zwykle poniżej 3k: max 2 takie same rare i 3 takie same special
rulebook to zawiera? przeoczyłem widocznie tak ważną rzecz, no ale nie są to jakieś mocne ograniczenia. Gramy rulebookowo
bo dopiero jutro będziemy wiedzieć