samuraje vs. wikingowie (słaby flejm)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Temat filmowy
Ja bym sie chyba zesral ze strachu:
- swieta_barbara
- habydysz
Pom namysle, to macie racje. Spartanie faktycznie mieli najwieksze jajka, samuraje mieli drugie najwieksze, a najmniejsze mieli wikingowie.
spartanie na tarczach mieli V a wszyscy wiedza ze V jak Vendetta co oznacza ze mieli poparcie mafii sycylijskiej... cala wasza debata sprowadza sie do wojny mafijnej miedzy Yakuza a Cosa Nostra.... a wikingowie nie maja mafi
chyba zmawiaja sie na japoncow...
a to słowo piszemy przez samo "H". Twoja nauczycielka polskiego potwierdzi, jeśli Ją o to zapytaszmifa40 pisze: nie powiedziałbym samuraje walczyli z chonorem
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Mifa moge zostac Twoim fanem??
Jestes najlepszy!!!
Jestes najlepszy!!!
ee.. mam wymówke dysgrafie wiec sie prosze nie trzepiać.Yudokuno pisze:
a to słowo piszemy przez samo "H". Twoja nauczycielka polskiego potwierdzi, jeśli Ją o to zapytaszmifa40 pisze: nie powiedziałbym samuraje walczyli z chonorem
Mozesz miec wszystkie dys.... jakie istnieja natomiast na tym forum gowno nas to obchodzi, wiec wklejaj swoje teksty do worda i sprawdzaj.
Pisac honor przez ch jest karygodne.
Pisac honor przez ch jest karygodne.
Kiedyś dawno temu w ogólniaku nauczycielka polskiego powiedziała do jednego typka 'ty to masz raczej dysmózgowie'nawet nie wiesz co masz...
A tak swoją drogą, to przeglądarki też podkreślają błędy przecież.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"