Macki Wojny 2010 - Łódź - 2k+1k - 2010/12/11-12
Re: Macki Wojny 2010 - Łódź - 2k+1k - 2010/12/11-12
so predictable...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
gratzbigpasiak pisze: Mam 9- dniową córke w domu więc sytuacja "troszkę" inna

Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- swieta_barbara
- habydysz
"Gima, burn in your golden hell!"Lazur pisze:Myślałem, że to jego żona ffsDurin pisze:no pewnie, Ariel, Queen of the Forest:D![]()
Back to business
Pożyczy ktoś furmankę i abomkę? Złoto w płynie dla wybawiciela
Z tego co pamietam urodzila sie dzien po strateguMorrok pisze:Na Stratku mówił, że tuż-tuż a nawet się nie pochwalił ;p
gratki!

Termin był na 4.12 ale wyszła wcześniej ;]
Jeśli się uda wdepnąć to opowiem co i jak bo trochę do opowiadania jest.
Imię też na A...
Alicja
ale jakby sprawiała duże problemy przy porodzie to za karę Genowefa by była 
Jeśli się uda wdepnąć to opowiem co i jak bo trochę do opowiadania jest.
Imię też na A...
Alicja

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- Aron_Banalny
- Masakrator
Zembol, pliz, powiedz cos o tej rozpie
Słuchajcie, mam kilka niusów w temacie Macek.
Po szerokich konsultacjach wrzucam jeszcze drobną poprawkę regulaminu.
Ramy czasowe zostawiamy, natomiast następuje reorganizacja scenariuszy.
W sobotę zagramy: 1. Brejkfru, 2. ME, 3. B&G, w niedzielę: 4. DA, 5. BL.
Dzięki tej zmianie powinno nam się udać (a przynajmniej większości graczy) skończyć ostatnią bitwę wcześniej i zachować trochę sił na szykowany przez Tomka wypad do Manu.
Po drugie usunęliśmy kontrowersyjny nieco scenariusz WT (tia, piję do graczy VC dających Drakenhoffa na gwardię w domku...).
Po trzecie - po trampolinie B&G będą jeszcze dwie bitwy na zobiektywizowanie wyniku.
Sprawa druga: nagrody. Wygląda na to, że pula zbliżyła się, a może nawet już przekroczyła 2500pln (dokładnie będę wiedział, jak dostanę w łapy paczki od wszystkich sponsorów dla których w tym miejscy składam wielkie podziękowania
)
W związku z tym oprócz nagród za wybitne osiągnięcia rozlosujemy trochę prezentów wśród uczestników - warto więc zostać do końca
Sprawa trzecia: buciory. W imieniu pani dyrektor szkoły, w której odbywa się turniej, a która po raz kolejny umozliwia nam zaproszenie Was do Łodzi bardzo prosimy o zabranie ze sobą miękkiego obuwia na zmianę!
Sprawa czwarta: graczy niepełnoletnich proszę o poważne potraktowanie zgody rodziców - do regulaminu dodałem link do przykładowego oświadczenia.
Po szerokich konsultacjach wrzucam jeszcze drobną poprawkę regulaminu.
Ramy czasowe zostawiamy, natomiast następuje reorganizacja scenariuszy.
W sobotę zagramy: 1. Brejkfru, 2. ME, 3. B&G, w niedzielę: 4. DA, 5. BL.
Dzięki tej zmianie powinno nam się udać (a przynajmniej większości graczy) skończyć ostatnią bitwę wcześniej i zachować trochę sił na szykowany przez Tomka wypad do Manu.
Po drugie usunęliśmy kontrowersyjny nieco scenariusz WT (tia, piję do graczy VC dających Drakenhoffa na gwardię w domku...).
Po trzecie - po trampolinie B&G będą jeszcze dwie bitwy na zobiektywizowanie wyniku.
Sprawa druga: nagrody. Wygląda na to, że pula zbliżyła się, a może nawet już przekroczyła 2500pln (dokładnie będę wiedział, jak dostanę w łapy paczki od wszystkich sponsorów dla których w tym miejscy składam wielkie podziękowania

W związku z tym oprócz nagród za wybitne osiągnięcia rozlosujemy trochę prezentów wśród uczestników - warto więc zostać do końca

Sprawa trzecia: buciory. W imieniu pani dyrektor szkoły, w której odbywa się turniej, a która po raz kolejny umozliwia nam zaproszenie Was do Łodzi bardzo prosimy o zabranie ze sobą miękkiego obuwia na zmianę!
Sprawa czwarta: graczy niepełnoletnich proszę o poważne potraktowanie zgody rodziców - do regulaminu dodałem link do przykładowego oświadczenia.
Tyle na ę chwilę. Będę Wam dawał znać na bieżąco, jeśli wydarzy się coś ciekawegoWzór oświadczenia można pobrać TUTAJ.

Jesli przemyje buty o miekkiej podeszwie w ktorych chodze na codzien tuz przed wejsciem na sale nie bedzie problemu? Nie chce jeszcze dodatkowych butow brac, jesli nie bedzie naprawde trzeba.
dobrym remedium na gwardię z drakenhoffem w domku jest mocny unit do CC z płonącymi atakami(choć i tak problemem jest wskrzeszanie...)
trochę się dziwie że z tego powodu zniknął ten scenariusz
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
+1 poza tym, nawet jakby nie VC, to bym bral takie cos do szturmu z wiadomych powodow.Laik pisze:dobrym remedium na gwardię z drakenhoffem w domku jest mocny unit do CC z płonącymi atakami(choć i tak problemem jest wskrzeszanie...)
To nie tak, głównym wzgledem wywalenia WT były kwestie organizacyjne. WT może trwać bardzo długo przeciągając i tak późno kończący się pierwszy dzień; w środek rozgrywek w ogóle nie da się go wsadzić.Laik pisze:dobrym remedium na gwardię z drakenhoffem w domku jest mocny unit do CC z płonącymi atakami(choć i tak problemem jest wskrzeszanie...)
Kwestia boostu WT dla VC jest dyskusyjna i nie była decydująca. Choć osobiście mam uraz do gwardii drak+barrows+helm - mój kloc saurusów z flamingami po nim spływa, nawet gdy nie siedzi w domku.
Od razu pragnę jednak ubiec komentarze, że układam regulamin pod siebie - nie gram na Mackach przecie