jak nie isc do szkoly
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
jak nie isc do szkoly
chodzi o to zebyscie napisali swoje sposoby na symulacje choroby lub cos innego zeby nie isc do szkoly
- swieta_barbara
- habydysz
Ja mam niezly - skonczylem.
Nabijacie się, a chłopak ma problem poważny.
Najlepiej jest symulować na wysypkę, w sumie łatwo ją wywołać - zjedz naraz ze 2-3 kilo bananów, wywołasz sobie czasową hiperkaliemię, czyli nadmiar potasu. Normalnie to jest bezobjawowe ale skóra jest wtedy bardzo wrażliwa na środowisko zasadowe - jeśli posmarujesz ją np sodą oczyszczoną to wywołasz wysypkę, która potrwa ze 2-3 dni.
Aha, ważne żebyś tych bananów niczym nie popijał bo wtedy potas za szybko wypłuczesz i nic z tego nie wyjdzie.
Najlepiej jest symulować na wysypkę, w sumie łatwo ją wywołać - zjedz naraz ze 2-3 kilo bananów, wywołasz sobie czasową hiperkaliemię, czyli nadmiar potasu. Normalnie to jest bezobjawowe ale skóra jest wtedy bardzo wrażliwa na środowisko zasadowe - jeśli posmarujesz ją np sodą oczyszczoną to wywołasz wysypkę, która potrwa ze 2-3 dni.
Aha, ważne żebyś tych bananów niczym nie popijał bo wtedy potas za szybko wypłuczesz i nic z tego nie wyjdzie.
jachu_ka pisze:Nabijacie się, a chłopak ma problem poważny.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
-
- Mudżahedin
Najlepiej mowic, ze sie idzie do szkoly a isc np do empiku o tam przesiedziec kilka godzin. Albo na spacer do lasu, ale teraz za zimno.
HE 2.5k
-
- Mudżahedin
OK
Za to dodaje Cię do przyjaciół.
Za to dodaje Cię do przyjaciół.
HE 2.5k
Plis ken ju bi maj master? Aj łil bi gut aperantajs. Jesteś mistrzem!
PS ja mam 13 ,więc nie jestem sam młody na forum
PS ja mam 13 ,więc nie jestem sam młody na forum
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Jak patrzę na niektóre posty w tym dziale czuję się stary....... To przestaje być zabawne. Mifa ogarnij się choć trochę powagi. To co prawda są "Płoty i Młoty", ale flejm i spam tez musi mieć swoje granice. I błagam zainstaluj mozillę i nie rób tych ortów.
-
- Mudżahedin
Eee tam, bardzo dobre posty ma mifa. Najciekawsze na tym całym forum.
Zreszta jezeli szkola Cie nie dotyczy to praca i L4. Mozesz zrobic numer z wysypka albo moj z empikiem :D
Zreszta jezeli szkola Cie nie dotyczy to praca i L4. Mozesz zrobic numer z wysypka albo moj z empikiem :D
HE 2.5k