Thurion, a Ty czym właściwie pocinasz w okrąglaki? Czy aby nie <podejrzlliwie> lojalistami?..thurion pisze:zalezy czy walczylby ze zwyklym SM czy Librarianem, jak z Librą to obstawiam SM
Wojownicy wszechczasow - program TV
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Wojownicy wszechczasow - program TV
Dobry temat, lot of fun. Dawajcie, dawajcie.
-
- Mudżahedin
Co do wypowiedzi, ze nie mozna porownywac - nie tylko, ze mozna ale i trzeba ! Tak kiedys sie mowilo zeby nie porownywac boksu do zapasow a teraz co ? MMA vel KSW.
Co do jedi vs space marine to bym polemizowal. Jedi Bardzo sie roznili wyszkoleniem. Tak wiec przecietny jedi mialby bardzo ciezka przeprawe z SM racji wlasnego braku opancerzenia oraz poteznego boltera przeciwnika. Tym samym nie przeszloby to poniewaz Jedi pewnie czesto nie maja wspolczynnika BS. Z drugiej jednak strony potezny Jedi moglby rozwalic nawet cala kompanie SM pochowanych w Rhino.
Jedi jednak bardziej porownywal bym do żółwi ninja. 4 na 4 uczciwa walka
http://www.youtube.com/watch?v=bojx9BDpJks
Co do jedi vs space marine to bym polemizowal. Jedi Bardzo sie roznili wyszkoleniem. Tak wiec przecietny jedi mialby bardzo ciezka przeprawe z SM racji wlasnego braku opancerzenia oraz poteznego boltera przeciwnika. Tym samym nie przeszloby to poniewaz Jedi pewnie czesto nie maja wspolczynnika BS. Z drugiej jednak strony potezny Jedi moglby rozwalic nawet cala kompanie SM pochowanych w Rhino.
Jedi jednak bardziej porownywal bym do żółwi ninja. 4 na 4 uczciwa walka
http://www.youtube.com/watch?v=bojx9BDpJks
HE 2.5k
Dobra swedzi was cos mp40 zadowoleni.
widac że na moim temacie jest najwiecej osób ja go rozpoczołem wojownikach tam w samurajach&wiking.
piszcie sobie co chcecie ja to juz mam w )*&)&*)9 mam dzisiaj żałobe narodową muj chomik umarł(stefan)
widac że na moim temacie jest najwiecej osób ja go rozpoczołem wojownikach tam w samurajach&wiking.
piszcie sobie co chcecie ja to juz mam w )*&)&*)9 mam dzisiaj żałobe narodową muj chomik umarł(stefan)
-
- Mudżahedin
[*] RIP
Stefan Pamiętamy !
Stefan Pamiętamy !
HE 2.5k
- Mlody_Rusinek
- Wałkarz
Taa ale co innego wpuścić dwóch chłopa do klatki i patrzeć który wygra, a co innego gdybać, co by się stało jakby Jan III Sobieski miał walczyć z Spartakusem albo dywagować, czy przeciętny SWATowiec pierwszy trafi z MP5 Rangera, czy ten SWATowca z M4A1cold turkey pisze:Co do wypowiedzi, ze nie mozna porownywac - nie tylko, ze mozna ale i trzeba ! Tak kiedys sie mowilo zeby nie porownywac boksu do zapasow a teraz co ? MMA vel KSW.
Sam masz żałobę narodową?mifa40 pisze:mam dzisiaj żałobe narodową
No i jakimś głupim testem można stwierdzić, że bokser jest lepszy/gorszy od zapaśnika, tak jak samuraj jest lepszy od wikinga Można powiedzieć, że jakiś konkretny bokser jest lepszy od konkretnego zapaśnika, widząc ich walki między sobą, a nie, że bokserzy są lepsi od zapaśnikówcold turkey pisze:Co do wypowiedzi, ze nie mozna porownywac - nie tylko, ze mozna ale i trzeba ! Tak kiedys sie mowilo zeby nie porownywac boksu do zapasow a teraz co ? MMA vel KSW.
Jedi między sobą też się różnili, od bezimiennych one-shotów, do takiego Anakina. Nie mówiąc, już o tym, ze to 2 różne światy i nawet nie wiadomo jak miecz świetlny reaguje na power armoura.
Ale z drugiej strony, chyba nikt nie pisze tych głupot na poważnie
- swieta_barbara
- habydysz
mifa40 pisze:muj chomik umarł(stefan)
-
- Mudżahedin
Co do zgonu chomika Stefana prosze zachowywac sie Godnie. Podkreslam słowo GODNIE
Najlepiej wpisujcie miasta które maja po nim zalobe narodowa : Dąbrowa Górnicza
Najlepiej wpisujcie miasta które maja po nim zalobe narodowa : Dąbrowa Górnicza
HE 2.5k
-
- Mudżahedin
A jeszcze co do samurajow i wikingow to wymyslilem kolejny sposob na porownanie.
I juz nie bedzie gadek, ze pojedynczy wojownicy moga sie roznic. Ustawka 60 na 60.
Trzeba tylko miec rownoczesnie zainstalowanego shoguna i medievala i jakos przeniesc oddział.
I juz nie bedzie gadek, ze pojedynczy wojownicy moga sie roznic. Ustawka 60 na 60.
Trzeba tylko miec rownoczesnie zainstalowanego shoguna i medievala i jakos przeniesc oddział.
HE 2.5k
-
- Mudżahedin
Jezeli istnieje reinkarnacja to Stefan jest juz albo samurajem albo wikingiem [*]
HE 2.5k
-
- Mudżahedin
Z Wieliczki jest niedaleko do Krakowa a Stefan jest całkiem nieduzy...
Mozna by go pogrzebac na Wawelu.
[w trawie na wzgorzu go zakopac to juz Wawel]
Mozna by go pogrzebac na Wawelu.
[w trawie na wzgorzu go zakopac to juz Wawel]
HE 2.5k