Wojownicy wszechczasow - program TV
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Wojownicy wszechczasow - program TV
Białystok[*]
Chuck Norris albo Nelly Rokita
Chuck Norris albo Nelly Rokita
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
into the fires of battleKrzysiekW pisze:Dobry temat, lot of fun. Dawajcie, dawajcie.Thurion, a Ty czym właściwie pocinasz w okrąglaki? Czy aby nie <podejrzlliwie> lojalistami?..thurion pisze:zalezy czy walczylby ze zwyklym SM czy Librarianem, jak z Librą to obstawiam SM
unto the anvil of war
przypadkiem tak
w 40k Chaos mnie nie jara, bo jest to Chaos ideologiczny a nie Chaos totalna rozpierducha
a przynajmniej wszyscy mamy taką nadziejęTandor92 pisze: Ale z drugiej strony, chyba nikt nie pisze tych głupot na poważnie
pzdr
-
- Mudżahedin
O tak Conan by rozwalil Wiedzmina na jaka bron tylko chcecie. Nawet na mp4 albo m4.
Tak samo Abdel Adrian z ksiazki Baldurs Gate.
Tak samo Abdel Adrian z ksiazki Baldurs Gate.
HE 2.5k
w battlu masz chaos ktory dazy po prostu do rozjebania swiata, czyli do totalnej rozpierduchyJasiuuu pisze: Chaos zawsze jest ideologiczny !
w 40k Chaos wykorzystuje Horusa do rozpierduchy
ale Horus wykorzystuje rowniez Chaos do wlasnych niezwiazanych z rozpierducha celów (SM sa na tyle silni psychicznie ze nie sa calkowicie pochlonieci przez Chaos)
argument, "Kill the false Emperor" do mnie nie trafia
argument, "Rozpierdol wszystko i wszystkich dla rozpierdolenia wszystkiego i wszystkich" juz tak
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A ja pragnąłbym obejrzeć pojedynek Tuska i Jarka Dopalacza.
Horus jest MArtwy od 10 000 lat więc wykorzystuje co najwyrzej jego dawnych przydupasów.
Horus jest MArtwy od 10 000 lat więc wykorzystuje co najwyrzej jego dawnych przydupasów.
Tczew łączy się w bólu. [*]
Hmm ten temat jest tak głupi, ze aż śmieszny ;].
Ja chcę zobaczyć jedną walkę. Obrońcy krzyża vs przeciwnicy. Dozwolone krzyże, maczety, granaty, koktajle Kaczyńskiego, barierki, śmietniki, znicze bojowe i co tam jeszcze wymyślą.
Na jakimś stadionie żeby można było wygodnie usiąść, zabrać popcorn jakieś picie i rozkoszować się.
Hmm ten temat jest tak głupi, ze aż śmieszny ;].
Ja chcę zobaczyć jedną walkę. Obrońcy krzyża vs przeciwnicy. Dozwolone krzyże, maczety, granaty, koktajle Kaczyńskiego, barierki, śmietniki, znicze bojowe i co tam jeszcze wymyślą.
Na jakimś stadionie żeby można było wygodnie usiąść, zabrać popcorn jakieś picie i rozkoszować się.
-
- Mudżahedin
kotson pisze:Pamiętajmy o Minscu z Baldurs Gate. Btw on też miał chomika
Nie pisac o jakims glupim horusie[ktory z nikim by nie wygral] tylko wpisywac miasta z zaloba narodowa. Bo off topic robicie !
HE 2.5k
W ramach ścisłości to bogowie chaosu wykorzystali Horusa do rozłamu w szeregach SM po czym imperator go zabił.thurion pisze: w 40k Chaos wykorzystuje Horusa do rozpierduchy
ale Horus wykorzystuje rowniez Chaos do wlasnych niezwiazanych z rozpierducha celów
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Poznań.
Wszystkich ich rozwaliłaby mala dziewczynka z gry FEAR.
Wszystkich ich rozwaliłaby mala dziewczynka z gry FEAR.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- swieta_barbara
- habydysz
Ja bym chcial zobaczyc zderzenie czolgu z lokomotywa.
Afro pisze:Jak mała dziewczynka, to tylko Hit Girl z Kick Ass
Hit girl by tej z feara wytargała wszystkie kłaki
Z tym że jak widać na zamieszczonym niżej filmie hit girl ma jedną słabość a mianowicie kop z pół obrotu, więc z nią wygrywa chuck norris
http://www.youtube.com/watch?v=jA1zEfxr ... re=related
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
James bond - "goldeneye".swieta_barbara pisze:Ja bym chcial zobaczyc zderzenie czolgu z lokomotywa.
Beasts of Chaos - circa 5k
Piotras pisze:ehh, kolejny naprawdę żenujący temat.
Może od razu zróbmy program w TV, kto by wygrał, grupa fanatycznych graczy batla czy żydowscy masoni?
o.O
Poproś tą parszywą istotę, która to śmiała zrobić, by oddała Ci poczucie humoru.
Nie wiem jakim cudem Conan miałby wygrać z Geraltem, Geralt jest zmutowany i ma eliksiry, Conan nie ma szans . A Minsc z BG to cienka dupa jest, Korgan i Sarevok go składają jak chcą. Valgar dobrze złożony też. I każdy mag.
- Master of reality
- Oszukista
Gdyby Baal żył to też by mu dupsko skopał, cienias z tego MinscaDomino pisze: Nie wiem jakim cudem Conan miałby wygrać z Geraltem, Geralt jest zmutowany i ma eliksiry, Conan nie ma szans . A Minsc z BG to cienka dupa jest, Korgan i Sarevok go składają jak chcą. Valgar dobrze złożony też. I każdy mag.
I sold my soul for rock'n roll