27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt. = PRZENIESIONY =
Re: 27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt.
Czym jest rezerwa?
jeśli nie starczy dla nas miejsca i nie zagramy, to dajcie znać, żebyśmy na darmo nie jechali...
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Kalesoner pisze:przegruby lol!Dzika Owca pisze::/ To kiepsko, wczesniej nie chcialo mi sie rejestrowac bo nie bylo po co.
z pół godziny się zastanawiałem co to jest przegruby lol, aż w końcu mnie olśniło...

mówcie ludzie po polsku czasami...

nadal proszę o informację, co z rezerwą... mamy przyjeżdżać czy sobie darować ?
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
noo. . .kolejny dobry turniej na Narbutta. . .szkoda tylko, że nie zagrałem ostatniej bitwy
Ale ogólnie było spoko
Jak zwykle wielkie dzięki: Shino, za zoorganizowanie świetnego turnieju, przeciwnikom, za dobre bitwy i Arbitrowi za figurki, bez których niemógł bym grać
zróbcie coś z tym Power Scrollem, bo to jest przegięte !!!

zróbcie coś z tym Power Scrollem, bo to jest przegięte !!!
"JOIN OR DIE"
Bardzo fajne pkt. i utawierdzam się w przekonaniu że Demony z GUO dają radę
(choć muszę jeszcze potrenować z kilkoma armiami).
Dzięki przeciwnikom za bitwy - bardzo fajnie się grało.
Moim zdaniem scenariusz nr 3 sssie, jest niezbalansowany i nie powinno go być na turniejach - nie moży być opcji że wycinam przeciwnikowi całą armię, ale w Towerze jest 50 ghuli i przeciwnik ma 1200 pkt. Ghuli których nie ma możliowści niczym zabić bo max na turę tylko po 10 modeli walczy i mogą się regenerować. To nie jest gra strategiczna tylko idiotyzm.

Dzięki przeciwnikom za bitwy - bardzo fajnie się grało.
Moim zdaniem scenariusz nr 3 sssie, jest niezbalansowany i nie powinno go być na turniejach - nie moży być opcji że wycinam przeciwnikowi całą armię, ale w Towerze jest 50 ghuli i przeciwnik ma 1200 pkt. Ghuli których nie ma możliowści niczym zabić bo max na turę tylko po 10 modeli walczy i mogą się regenerować. To nie jest gra strategiczna tylko idiotyzm.
Dzięki za turniej. Fajnie że udało się zagrać bez większych problemów pomimo nagłej zmiany miejscówki.
Co do mojego występu, był on całkiem udany:
M.40 - 20:0
Duke - 20:0
Arbiter - 19:1
Co ciekawe ani razu nie użyłem power scrolla (tzn 2 razy nie użyłem a raz nie zadziałał).
Co do watchtower - jest to trudny do zbalansowania scenariusz ale akurat na tym turnieju był najlepiej przemyślany z tych Watchtowerów które grałem. Frenzy dla szarżujących na domek sporo daje i naprawdę jego zdobycie jest dzięki temu możliwe. Ponawiane szarże hordy blodletterów z hatem którą miałeś Darek mogły spokojnie te ghule wyciąć przy 2-3 podejściu - tyle że skierowałeś ich gdzie indziej.
pozdrawiam
Co do mojego występu, był on całkiem udany:
M.40 - 20:0
Duke - 20:0
Arbiter - 19:1
Co ciekawe ani razu nie użyłem power scrolla (tzn 2 razy nie użyłem a raz nie zadziałał).
Co do watchtower - jest to trudny do zbalansowania scenariusz ale akurat na tym turnieju był najlepiej przemyślany z tych Watchtowerów które grałem. Frenzy dla szarżujących na domek sporo daje i naprawdę jego zdobycie jest dzięki temu możliwe. Ponawiane szarże hordy blodletterów z hatem którą miałeś Darek mogły spokojnie te ghule wyciąć przy 2-3 podejściu - tyle że skierowałeś ich gdzie indziej.
pozdrawiam
Thx za fajny turniej Shinux, a przeciwnikom dzięki za bardzo miłe bitewki. Orkasy nawet dają radę, ale muszę się lepiej ograć. Czas kupić rulbuka 
Milo DE 20:0
Darek Demony 11:9
Kolega od DE 1:19
Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś turnieju pewnie już w przyszłym roku.
ps. Horda squigów rzondzi!
ps2. ale hydry bardziej

Milo DE 20:0
Darek Demony 11:9
Kolega od DE 1:19
Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś turnieju pewnie już w przyszłym roku.
ps. Horda squigów rzondzi!

ps2. ale hydry bardziej

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Super turniej. Bardzo przyjemnie mi się grało.
Szkoda tylko że nie stworzyłem większego zagrożenia dla Assura w ostatniej bitwie, choć i tak dumny jestem że jako jedyny urwałem ten honorowy 1 punkt
. Shinux wrzuć proszę jak najszybciej wyniki.
Szkoda tylko że nie stworzyłem większego zagrożenia dla Assura w ostatniej bitwie, choć i tak dumny jestem że jako jedyny urwałem ten honorowy 1 punkt

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..