Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
- Master of reality
- Oszukista
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Właśnie się skapnąlem że też widzę True Legion. W prawdzie bez żadnych tematów, ale jednak.
I sold my soul for rock'n roll
Ja też widzę... i to z 3 tematami
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
-
- Masakrator
Lekko? Wątku włączyć się czasem nie da!Mam wrażenie, ze forum się letko zacina.
Nom, ostatnio wolniej chodzi.
- Master of reality
- Oszukista
A myślałem że to mój komp
I sold my soul for rock'n roll
Nie wiedzialem Gokish, ze jestes adminem, ale podtrzymuje odpowiedz imc Tomasza.
Gokish otrzymuje Fokę Aprobaty
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tomasz nie bierz juz tych dopalaczy
Foka aprobaty
Foka aprobaty
Możecie usunąć ten temat i zablokować bota który go stworzył?
Firefox Profile Manager?
Serio, to będzie o wiele wygodniejsze dla Ciebie niż logowanie za każdym razem, nawet jeśli będziesz miał formularz logowania na głównej stronie.
Serio, to będzie o wiele wygodniejsze dla Ciebie niż logowanie za każdym razem, nawet jeśli będziesz miał formularz logowania na głównej stronie.
Panowie moderatorzy, zauwazyłem że coś ostatnio nasze forum loguje się dużo dziwnych użytkowników (Szwecja, Algeria itp.), które od razu kojarza się mi bootami, patrz Flames of War. Nie da się ich jakoś pernamentnie odciąć, aby nie robiły nam z forum śmiecia??
Niestety, walka ze spambotami to osobna dziedzina sportu.
Jak zaktualizuję forum do phpbb 3.0.8 spróbuję dorzucić recaptchę przy rejestracji.
Jak zaktualizuję forum do phpbb 3.0.8 spróbuję dorzucić recaptchę przy rejestracji.