Beastmen blog: początek nowej armii
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Beastmen blog: początek nowej armii
Według mnie naprawdę fajna konwersja. Nie mogę się doczekać, aż ja pomalujesz. ;D
Oferta malowania: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=23808
Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 19#p686719
Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 19#p686719
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak na stół to OK, choć ja bym bardziej wycieniował skórę bo jest płaska.
Chodzi o to że w szparach skóry są takie masakryczne czarne krechy a obok od razu są bardzo jasne kolory co nie zbyt ładnie ze sobą współgra. Zrób coś z tym Za to Metaliki masz bardzo ładne moim zdaniem, tak jak rogi czy futerka albo te czerwone naramnienniki. Popraw skóre i będziesz miał naprawde ładnie pomalowane figsy
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Hej,
Schemat poprzedni ciągle będzie stosowany do Gorów Bestigorów i może Ungorów (te może bardziej różowiutkie zrobie) Co do tych wielkich czarnych krech, to tak chciałem właśnie je zostawić. żeby model cały się nie zlewał, bo 90 procent Minotaura to skóra... Może coś pokombinuje jeszcze... zobaczymy.
Schemat poprzedni ciągle będzie stosowany do Gorów Bestigorów i może Ungorów (te może bardziej różowiutkie zrobie) Co do tych wielkich czarnych krech, to tak chciałem właśnie je zostawić. żeby model cały się nie zlewał, bo 90 procent Minotaura to skóra... Może coś pokombinuje jeszcze... zobaczymy.
Tak jak przedmówcy muszę powiedzieć ,że czarne krechy są brzydkie i robią krzywdę figurce. Już nawet wash byłby o wiele ładniejszy.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nieźle Podobają mi się, choć zdjęcia nie są najlepsze
A co z podstawką szamana, bo odstaje od reszty, warto by ją poprawić.
A co z podstawką szamana, bo odstaje od reszty, warto by ją poprawić.
Jak dla mnie jest zbyt wielki kontrast między jasnymi a ciemnymi kolorami, jasny powinien wpadać w cien a nie urwyać się. Choć jak na początek na prawdę spoko.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
A ja się wyłamię i powiem, że podoba mi się ten przerysowany styl z ostrymi "dramatycznymi" rozjaśnieniami, więc nie słuchaj malkontentów i maluj tak dalej
- Tiger Brown
- Kradziej
Co by nie mówić, charakterystyczny i rozpoznawalny styl.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nie wiem jak wyglądałby na innych modelach, ale na zwierzoludziach mi się podoba.Tiger Brown pisze:Co by nie mówić, charakterystyczny i rozpoznawalny styl.
Tylko zdjęcia kiepskie, spróbuj robić foty na jednolitym tle: szarym lub niebieskim. I oświetl model od przodu.
mnie tam takie przejscia sie podobaja.
tbh podsunales mi pomysl na malowanie moich przyszlych bestii
tbh podsunales mi pomysl na malowanie moich przyszlych bestii
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie