Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Up od Czopka - Dragon Prince i dzwon
Kawał dobrej roboty, pomalowanie tak dużego modelu to sporo pracy.. szacuneczek
Co do nadlewek to zgadzam sie z poprzednikiem, nalezało by usunąc bo psują cały efekt....
Co do nadlewek to zgadzam sie z poprzednikiem, nalezało by usunąc bo psują cały efekt....
fajne nasycone kolorki, ładne kontrasty:) wspomniane nadlewki na kołach czy szczelina na dzwonie wiadomo... natomiast szkoda że sam dzwon niedopracowany:( uważam że to powinien być najciekawszy element modelu a na tym złotym nie widać cieniowania:/ może chociaż zielone czy srebrne wstawki na obiciach? albo jakiś gradient washem zrobić żeby bardziej 3d było.
za to ogr, drewno i dymek spaczeniowy za to czad;]
za to ogr, drewno i dymek spaczeniowy za to czad;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- gerald_tarrant
- Masakrator
ogry na skale super
temu zielonemu jednak jakoś czegoś brakuje [nie ma tego klimatu co pierwsze 3 imo]

temu zielonemu jednak jakoś czegoś brakuje [nie ma tego klimatu co pierwsze 3 imo]
- gerald_tarrant
- Masakrator
ale jak armia pojedzie za granicę to byłby obciach...Afro pisze:gdybyś jeszcze butelkę pomalował na wzór jakiejś wódy, to polski klimat pełną gębą
nie róbmy s siebie alkoholików

- michnik000
- Kretozord
gerald_tarrant pisze:ale jak armia pojedzie za granicę to byłby obciach...Afro pisze:gdybyś jeszcze butelkę pomalował na wzór jakiejś wódy, to polski klimat pełną gębą
nie róbmy s siebie alkoholików
mieliśmy już kiedyś przedstawiciela armii za granicą, sądzę, że obciachu na ładnych parę lat jeszcze starczy

http://www.youtube.com/watch?v=N1YtMxdEtzk
- gerald_tarrant
- Masakrator
nie czepiaj się choroby tropikalnej
sorry za OT

sorry za OT
Wyglądają jak prawdziwi narodowcy
Najwięcej to krzyczeć potrafią.

Najwięcej to krzyczeć potrafią.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
A co to za figurki super są, piękne malowanie :d
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Zwykli gladzi tylko skonwertowani. Malowanie bardzo ładne, ale wolę jednak oryginały 

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Strasznie niebiesko-mleczny ten NMM, imo nie pasuje do tych mrocznych figsów.
Kolą w oczy też nadlewki
Ale ogólnie fajne prace, szczególnie podstawki są na wypasie
(strasznie podobają mi się te małe, rosnące w grupce grzyby)
Kolą w oczy też nadlewki

Ale ogólnie fajne prace, szczególnie podstawki są na wypasie

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: