Witam
Będę tutaj co jakiś czas wrzucał postępy z malowania armii kozackiej do "Ogniem i Mieczem", bitewniaka stworzonego przez naszych rodaków. Warto się zapoznać czym ta gra jest
Skala 15 mm.
Tymczasem pierwsza podstawka " Rejestrowej Jazdy Kozackiej"
i rzut okiem na czerń oraz tabory:
Pozdro
Kozacka Sława!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Aron_Banalny
- Masakrator
mołojecka duma! szkoda że takie małe te modele, 15 mm w ogóle mi nie leży
modele bardzo fajne - i malowanie i same figurki. Kiedyś zastanawiałem się nad tym systemem (ze wzgledu na okres historyczny i figurki wlasnie) - ale ugrzezlem w zasadach... Wiem że to wciąż beta - ale za Chiny ich nie rozgryzłem w pierwszym czytaniu... a na drugie już nie miałem ochoty.
ja już to pisałem wcześniej ale pozwolę się powtórzyć... życzyłbym sobie żebyś Jacku zamieszczał wszystkie swoje prace w jednym temacie... nie musiałbym latać i szukać... jest to trochę męczące...
co do modeli.... bardzo fajne... szkoda że skala 15mm bo można by coś z imperium pokombinować... ale i tak nie ma już Kisleva, a i same modele są pewnie do innego systemu, wiec mówi się trudno, a malowanie też jak zwykle porządne tylko jakieś takie zdjęcia za ciemne Ci powychodziły... może spróbuj z jasnym tłem?
co do modeli.... bardzo fajne... szkoda że skala 15mm bo można by coś z imperium pokombinować... ale i tak nie ma już Kisleva, a i same modele są pewnie do innego systemu, wiec mówi się trudno, a malowanie też jak zwykle porządne tylko jakieś takie zdjęcia za ciemne Ci powychodziły... może spróbuj z jasnym tłem?