Turniej 2k Ogryn 18.12.2010 Wrocław
Re: Turniej 2k Ogryn 18.12.2010 Wrocław
dopisz maila w pierwszym poście żeby nie trzeba było szukać:P
nie ma proxów!JarekK pisze:ja też chce!!! gram VC ale dajcie limit proxów nie na punkty a na jednostki np 10 kawalerzystów albo 20 piechoty
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
pod wpływem właśnie lecącej reklamy w tv powiem od siebie że:
adin:zawsze było 50%proxów i to było dobre
dwa:nie wiem ile jest siódemek bk we Wrocławiu ale zapewniam że tyle ile jest dokładnie pojawi się na tym turnieju więc zamiast obcinać abominację kanony hydry można by się tym zająć.
tri:
adin:zawsze było 50%proxów i to było dobre
dwa:nie wiem ile jest siódemek bk we Wrocławiu ale zapewniam że tyle ile jest dokładnie pojawi się na tym turnieju więc zamiast obcinać abominację kanony hydry można by się tym zająć.
tri:
on już jest vampirem...Dmtrij pisze:wiesz co Jarekk...umrzyj...
Chill, ważny skill, a nie rozpa tylko. Ja już rozkminiam kontrętermi pisze:znowu wszystkie vampiry klonują rozpę Marysia?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
kontra jest dość prosta:Marys pisze:Chill, ważny skill, a nie rozpa tylko. Ja już rozkminiam kontrętermi pisze:znowu wszystkie vampiry klonują rozpę Marysia?
BL z przodu BC z boku a BiTi z tyłu
ps.:
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
i tak nie masz skillaJarekK pisze:no maryś cciałbym zobaczć twoją kmine bo może w ostatniej chwili zmienie na gwardie a BK już będe miał musze 2 pożyczyć
ps.:
Khumanor pisze:250 %, 250pkt., 250 jednostek ?Piękny pisze:250 w proxach to max -> miało nie być wogole ale ustąpiłem - tu nic się nie zmieni.