Niech Wygra Większy Tocz II
Re: Niech Wygra Większy Tocz II
no i jak tam ?? ;> a i mam nadzieje że HE moga 3razy taki sam unit rare wystawic
-
- Oszukista
i zgłaszacie turniej do ligi? Fakt, że nie ma to większego znaczenia, ale...
Gramy w tej szkole co zawsze czyli na Jaśminowej.
Nie zgłaszamy do ligi.
Kto jeszcze przyjeżdza?
Nie zgłaszamy do ligi.
Kto jeszcze przyjeżdza?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
chciałbym się zgłosić ale widocznie tylko dla super tajnej loży masońskiej turniej bo nie ma maila gdzie nadsyłą sięzgłoszenia podanego.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Cursedcompany malpka o2.pl
punkt: Zgłoszenia:
Zgłoszenia zawierające imię, nazwisko, oraz rozpiskę w formacie html lub txt należy przesłać na adres: Cursedcompany malpka o2.pl . Każdy, kto rozpiskę prześle do 01.12 otrzyma 3 punkty do klasyfikacji generalnej.
Cały czas stoi w pierwszym poście, no panowie do dzisiaj do 24.00 zgłaszamy się z rozpiskami
Zgłoszenia zawierające imię, nazwisko, oraz rozpiskę w formacie html lub txt należy przesłać na adres: Cursedcompany malpka o2.pl . Każdy, kto rozpiskę prześle do 01.12 otrzyma 3 punkty do klasyfikacji generalnej.
Cały czas stoi w pierwszym poście, no panowie do dzisiaj do 24.00 zgłaszamy się z rozpiskami
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Hehe, sory, jasne że do dzisiaj, zgłąszajmy się, to jutro wstawię rozpiski do poczytania coby się zaznajomić
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Tym razem wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.
Stoły i tereny ustawiamy już w piątek wieczorem. Nie będzie głupiego losowania terenów. Co najwyżej ustawiać będe je przed bitwą, w razie konieczności (drugi scenariusz).
Rozpisek nie ujawniamy , a co!
Stoły i tereny ustawiamy już w piątek wieczorem. Nie będzie głupiego losowania terenów. Co najwyżej ustawiać będe je przed bitwą, w razie konieczności (drugi scenariusz).
Rozpisek nie ujawniamy , a co!
Szkoda Sernik, następnym razem a turnieje będą na pewno.
Stoły ustawione, wszystko przygotowane - więc przyjeżdzajcie śmiało
Stoły ustawione, wszystko przygotowane - więc przyjeżdzajcie śmiało
ja niestety nie przyjade. jutro jest moj ostatni dzien w lublinie i spotykam sie z rodzina i musze sie spakowac, takze nie dam rady. poza tym pogoda jest troche nieciekawa na jazde...
dobrego turnieju i trzymajcie jakos tego warhammera w lublinie i lecznej podczas mojej dluzszej nieobecnosci
pozdro
dobrego turnieju i trzymajcie jakos tego warhammera w lublinie i lecznej podczas mojej dluzszej nieobecnosci
pozdro
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
-
- Oszukista
Bo nie wiem jak reszta, ale ja padłem trochę. Wygrał Dudek, II miejsce Czopek, III ja, dalej Tocz (najmniejsza była różnica między 3 i 4 - tylko 1 punkt), Dudi wygrał wyjątkowo jak na Lublin zasłużenie - wklepał mi aż miło, oraz przejechał się po Toczu, także, biorąc po uwagę paringi, nie miał całkiem łatwej drogi do 1go miejsca.
Turniej wypadł bardzo kameralnie, ale grało się wyjątkowo przyjemnie.
No i przy okazji obczaiłem parę rzeczy, na które wcześniej wogóle nie zwracałem uwagi
Turniej wypadł bardzo kameralnie, ale grało się wyjątkowo przyjemnie.
No i przy okazji obczaiłem parę rzeczy, na które wcześniej wogóle nie zwracałem uwagi
jak to wyjatkowo jak na lublin zasluzenie? za moich czasow to 90% turniejow byla wygrana zasluzenie
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
-
- Oszukista
nie no, kwestia taka, że zwycięzca grał z 3 i 4 miejscem - ostatnio rzadko tak bywało
Dzięki jeszcze raz wszystkim za przybycie, szczególnie osobom z poza Łęcznej.
Było nas 7/8 osób grających.
Wyniki przedstawiają się tak:
1. - 59pkt - Dudi (Skaven)
2. - 41pkt - Ja (Ogr)
3. - 38pkt - Regis ( Bretka)
4. - 37pkt - Tocz (H.Elf)
5. - 23pkt - Luters (D.Elf)
6. - 13pkt - Kotson (TK)
7. - 12pkt - karol z kolegą (W.Elf)
pozdro
Było nas 7/8 osób grających.
Wyniki przedstawiają się tak:
1. - 59pkt - Dudi (Skaven)
2. - 41pkt - Ja (Ogr)
3. - 38pkt - Regis ( Bretka)
4. - 37pkt - Tocz (H.Elf)
5. - 23pkt - Luters (D.Elf)
6. - 13pkt - Kotson (TK)
7. - 12pkt - karol z kolegą (W.Elf)
pozdro
brawo dla KOTSONA!
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Bojo pisze:brawo dla KOTSONA!
dla 38 Kotsonów
- OverlordSlayer
- Wałkarz
Kiedy następna edycja? Już tym razem chciałbym się pojawić ;p