1. 1 czy 2 Bohów ? ( jak tak to jakich? Rzeźnika jakiegoś + mag czy 2 magów?)
2. Czy opłaca się dwa oddziały worriorów po 15?
3. Jak odpowiednio złożyć takiego boha ?
Dziękuję i pozdrawiam

Moderator: JarekK
Szczur22 pisze:Bez BSB to jak bez wacka do burdelu. Napijesz się drinka, ale akcji nie bedzie bo spanikujesz.
Szczur22 pisze:Bez BSB to jak bez wacka do burdelu. Napijesz się drinka, ale akcji nie bedzie bo spanikujesz.
prawie jak mag z frenzy ale jednak koli w oko... może nawet bardziej no mają piętno innego bogaWaldi pisze:15 Chaos Warriors of Nurgle @ 338.0 Pts
Mark of Nurgle; Option Qualifier; Halberd; Chaos Armour; Shield; Standard;
Musician
Banner of Rage [35.0]
Koleś nielegalny. IP i Spell Fam są w kategori Arcane Items, można mieć tylko 1 item z kategorii.LRgolas pisze: Chaos Sorcerer 85
Level 2 Upgrade 35
Mark of Tzeench 20
Disc of Tzeench 20
Third Eye of Tzeench/Bloodcurling Roar - nie wiem co wybrać - 25
Infernal Puppet 35
Spell Familiar 15
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
nad rycerzami Khorna moim zdaniem zbyt trudno zapanować, ktoś podrzuci mi pod nos śmieci, nie zdam liderki, szarża, overrun i jestem na drugim końcu stołu, gdzie dojście do walki zajmie mi kolejne 2 turyDurin pisze:rycerze tęczy bez sensu, zmień na khorna.
choseni mają halabardyDurin pisze: chosenom brakuje halabard, a jak celujesz w warda to najlepiej w ogole dać im dwuraki.
Warriorzy muszą mieć tarcze! Wtedy parry i tęcza mają sens.
Nie da rady - zakaz dublowania rarów.gerald_tarrant pisze:ja bym olał konnych i włożył jeszcze jeden warshrine i dodał maruderów/warriorów
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.