Zima w Irlandii

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Robson
Niszczyciel Światów

Zima w Irlandii

Post autor: Robson »

Ostatnio zmieniony 6 gru 2010, o 16:36 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ja się po prostu popłakałem... Pamiętam jak siostra swojego czasu w Madrycie próbowała wytłumaczyć znajomym że w Polsce jest -30 stopni i jakoś da się żyć... Poklepywanie po plecach z uśmiechem "taaa jaaasne"...

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

W Walii jest to samo - ostatnio, jak sypało jeden dzień, to w radiu prosili, żeby nie wychodzić z domu, jeśli się nie musi, "due to severe weather conditions" :mrgreen:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

rotfl

pogryzłam biurko ze śmiechu :mrgreen:

I pomyśleć, że dopiero teraz zaczyna się jakaś ludzka temaperatura i nareszcie człowiek odżywa
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Yudokuno pisze:rotfl

I pomyśleć, że dopiero teraz zaczyna się jakaś ludzka temaperatura i nareszcie człowiek odżywa
Dokładnie. Śnieg, narty, czego chcieć więcej? :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Miło trzaskających płomieni w kominku i kubka gorącego kakao :D. Ja tam za zimą nie przepadam, ale tragedii też nie robię jak 2cm śniegu spadną. Ba nawet jak spadną 2 cale śniegu nie jest strasznie. No i docenia się ciepło domku jak z takiego mrozu wrócisz.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

posypywanie sniegu pieprzem i papryką to jest to :lol2:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Dodać pokrojoną wieprzowinę i zeszkloną cebulę i można zrobić gulasz :D
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
michnik000
Kretozord

Post autor: michnik000 »

Najlepsze było jak kobieta myślała, ze sypanie solą to żart, he he :D
A do kalesonów jednak się nie przekonali, nie zbadano w Anglii kto ot taki i nie mieli odwagi sprawdzić :mrgreen:
Jedynie Ruski i Lachy...normalka :D

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Afro pisze:
Yudokuno pisze:rotfl

Dokładnie. Śnieg, narty, czego chcieć więcej? :D
nie umiem jeździć na nartach :oops:
za to uwielbiam na dupolotach. No i samo powietrze, którym nareszcie można oddychać. Zdecydowanie: normalna temperatura zaczyna się od 0 i w dół
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

podobna relacje mialem po zeszlej zimie-kumpela opisywala i juz wtedy wygladalo jak komedia filmu niemego.
goraca woda z automatu do rozmrazania zamkow w samochodzie. zabojcze 2-3 cm sniegu,paraliz komunikacyjny,porzucone samochody....i nawolywanie wladz do nie wychodzenia z domu itd itp.
stan kleski zywiolowej.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

a my się nabijamy co roku, kiedy zima zaskoczy drogowców i nagle ulice wyglądają jak tor bobslejowy :) Jakoś nikt nie biadoli, chyba, że na korki, bo nagle wszyscy sobie przypominają, że mają w samochodzie hamulec (co jest jeszcze większym błędem):D

ODPOWIEDZ