galeria dextera - kingdom death
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: galeria dextera
chyba lepiej wygląda to z głębszymi cieniami. całość wydaje się mniej plastikowa i model zwraca na siebie większą uwagę
ale jak słusznie powiedziałeś, to kwestia gustu
tamten plague censer wygląda jak niebieski kapturek, ktory chce zjeść wilka
ale jak słusznie powiedziałeś, to kwestia gustu
tamten plague censer wygląda jak niebieski kapturek, ktory chce zjeść wilka
Ciekawe malowanie, choć nie podoba mi się pobrudzony płaszcz. Wygląda to jak by dostał brudem w spray trochę nad niebieskim paskiem, a nadmiar zabrudzenia spłynął na dół. Zabrudz bardziej dolny pasek płaszcza.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
wkoncu dorwałem sie na chwile do normalnego aparatu. niestety swiatło sztuczne a ja marny fotograf wiec wyszło jak wyszło.
taka o wystawka na półke wip
miał reke i miecz ale kot w niego wskoczył i juz nie ma:P
marna imitacja marmuro podobnego tworzywa:P
no i to z czego jestem dumny ale na zdjeciach nie wyglada wcale tak ładnie:(
mam nadzieje ze tym razem wypowie sie wiecej osób;)
pozdrawiam!
taka o wystawka na półke wip
miał reke i miecz ale kot w niego wskoczył i juz nie ma:P
marna imitacja marmuro podobnego tworzywa:P
no i to z czego jestem dumny ale na zdjeciach nie wyglada wcale tak ładnie:(
mam nadzieje ze tym razem wypowie sie wiecej osób;)
pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 17 mar 2011, o 23:31 przez dexterzg, łącznie zmieniany 1 raz.
tylkomi nie działaja fotki ?
edit: juz mam, trzeba w nowym oknie otwierać
Z budynku to mało widać niestety.
Natomiast figurki bardzo mi sie podobają Płynne przejścia i schludne malowanie.
edit: juz mam, trzeba w nowym oknie otwierać
Z budynku to mało widać niestety.
Natomiast figurki bardzo mi sie podobają Płynne przejścia i schludne malowanie.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
wooow !! ten statek to poprostu luksus jest !! mega mega dobry dobór kolorów ! brawo !
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- rudobrody79
- Falubaz
Świetne dopasowane kolory Eldarów i Krasnali. Bardzo ładne malowanie.
pojazd Eldarów jakby żywcem wyjęty z animy - fantak***astyczny !!!
pojazd Eldarów jakby żywcem wyjęty z animy - fantak***astyczny !!!
A ja nie będę suodki :p
Eldarzy również przykuli moją uwagę ale muszę przyznać, że podoba mi się dwóch z nich... lewy i środkowy z tej trójki zdjęć. Pojazd Eldarski natomiast wygląda jak przerysowany... na samej blasze jest cień i rozjaśnienie ale już na paskach konturowych nie ma przyciemnienia pomarańczowego oraz jego rozjaśnienia... ubogo to dla mnie wygląda...
Krasie bardzo ładnie... jak na pastelowe kolorki dla nastolatek - fanek Justina Bibera itp... Krasie przecież nie mogą być tak wypucowani. Wiem o co chodzi ponieważ, sam takie jaskrawe i czyste kolory produkuję w swoich vampach ale staram się ich trochę fechtunkiem "zużyć" co nie zawsze wychodzi ale obiektywnie twierdząc u Ciebie dwarfy jak z fabryki... makietka płaska bardzo fajna lecz zbyt dalego forteca jest od obiektywu żeby cokolwiek swierdzić. Większe przybliżenie na fotce i będzie git.
Podsumowując... wszystko by było git gdyby nie te elementy na statku eldarskim które wyglądają jakby prosto z fabryki wyszły oraz nie wspominając o dziale któe powinno być zawsze usmarowane prochem, a w zamian za to dostajemy działo któe prosto z fabryki wyszło i na wojnę pojechało - bez żadnych testów...
Skill do malowania jak najbardziej jest i to naprawdę podstawy masz opanowane do perfekcji tylko dobór kolorów i wyobrażenie to trochę niszczy.
Eldarzy również przykuli moją uwagę ale muszę przyznać, że podoba mi się dwóch z nich... lewy i środkowy z tej trójki zdjęć. Pojazd Eldarski natomiast wygląda jak przerysowany... na samej blasze jest cień i rozjaśnienie ale już na paskach konturowych nie ma przyciemnienia pomarańczowego oraz jego rozjaśnienia... ubogo to dla mnie wygląda...
Krasie bardzo ładnie... jak na pastelowe kolorki dla nastolatek - fanek Justina Bibera itp... Krasie przecież nie mogą być tak wypucowani. Wiem o co chodzi ponieważ, sam takie jaskrawe i czyste kolory produkuję w swoich vampach ale staram się ich trochę fechtunkiem "zużyć" co nie zawsze wychodzi ale obiektywnie twierdząc u Ciebie dwarfy jak z fabryki... makietka płaska bardzo fajna lecz zbyt dalego forteca jest od obiektywu żeby cokolwiek swierdzić. Większe przybliżenie na fotce i będzie git.
Podsumowując... wszystko by było git gdyby nie te elementy na statku eldarskim które wyglądają jakby prosto z fabryki wyszły oraz nie wspominając o dziale któe powinno być zawsze usmarowane prochem, a w zamian za to dostajemy działo któe prosto z fabryki wyszło i na wojnę pojechało - bez żadnych testów...
Skill do malowania jak najbardziej jest i to naprawdę podstawy masz opanowane do perfekcji tylko dobór kolorów i wyobrażenie to trochę niszczy.
tak naprawde skonczony jest tylko jack z warmachina i krasnale. narazie nie próbuje brudzic, robic weatheringu albo targać ubranek bitwą. raider eldarów to wip w fazie mocno początkowej, dojdą rozjasnienia, wash który lekko przygasi taki mocny pomaranczowy i wszystko chce zasypac od dołu pigmentem. jak bedzie skonczone to wstawie nastepne zdjecia;) dzikuje za komentarze:)
Fajnie, tylko jest pustka na podstawie, boli też trochę duża "płaskość" tej ziemi. Nie podoba mi się także bardzo jednolity kolor ziemi. Musisz jeszcze popracować nad różnorodnością i powinno być coraz lepiej
Jak nazywa się ta figurka (wiem, że jest to maszyny) ?
Pozdrawiam
Jak nazywa się ta figurka (wiem, że jest to maszyny) ?
Pozdrawiam