BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki

Post autor: Przemcio »

ja widziałem takie kloce krasnali:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

W sumie na dwarfy gralem ostatnio jakos na poczatku tej edycji ze 2x jak narazie. Wiec nie polemizuje na temat tego co sie tam oplaca a co nie. Ale i tak fakt faktem i tak przy aktualnych ograniczeniach to pelnej 40 nie wcisniesz raczej a ja mam udupiona corowa piechote bo moi warriorzy kosztuja niewiele mniej od choosenow :wink: A zapychanie corow hordami maruderow tez nie jest fajne bo padaja jak muchy od strzelania.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Wolalbym zeby za duzo juz nie zmieniac, bo jak będzie się non-stop wprowadzać zmiany, to nikt nie poćwiczy na euro

Kreon
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kreon »

Słuchajcie ale to do dpuska tlumaczenia, skoro gracze poodchodzili bo nowa edycja przycięła czy wyrównała szanse innych z ich mega wygiętymi armiami i jedna rozpą do której przywykli, to po prostu róbcie turnieje dla nich i na 7 edycje i euro tak samo ;-) po co więcej dyskutować.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

p[ierdolisz jak potluczony i to do tego zupelnie bez sensu... :roll:

Kreon
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kreon »

Jedy Knight napisał :

"Szczerze, to szczerze. :mrgreen:
Nie staramy się robić z niczego ani 7 ani 17 edycji. Staramy się przyciągnąć z powrotem graczy którym zależy na czymś więcej niż na graniu w pchełki. Sporo ich straciliśmy "

zreszta racja juz nie ma co

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

na pewno nikt nie wrzucil tego, ze sa polowki za oddzial i i pelne za uciekajace po to zeby wystawiac rozpy z 7 edycji...

proba zrobienia systemu bardziej nagradzajacego polanowanie strategiczne jest w sprawie etc oczywista... szczegolnie, ze jest sporo krajow niepewnych (z kanada i us of a na czele)

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Kreon pisze:Słuchajcie ale to do dpuska tlumaczenia, skoro gracze poodchodzili bo nowa edycja przycięła czy wyrównała szanse innych z ich mega wygiętymi armiami i jedna rozpą do której przywykli, to po prostu róbcie turnieje dla nich i na 7 edycje i euro tak samo ;-) po co więcej dyskutować.
Masz rację! Ja grałem w & wygiętymi dwarfami, a wraz z nadejściem 8 odszedłem... Nie mogę patrzeć jak tną mi moje przejebane dwarfy :cry:
Obrazek

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Kubcio pisze:
Kreon pisze:Słuchajcie ale to do dpuska tlumaczenia, skoro gracze poodchodzili bo nowa edycja przycięła czy wyrównała szanse innych z ich mega wygiętymi armiami i jedna rozpą do której przywykli, to po prostu róbcie turnieje dla nich i na 7 edycje i euro tak samo ;-) po co więcej dyskutować.
Masz rację! Ja grałem w & wygiętymi dwarfami, a wraz z nadejściem 8 odszedłem... Nie mogę patrzeć jak tną mi moje przejebane dwarfy :cry:
Zaraz, zaraz... Z tego co słyszałem to Dwarfy w 8ed są dosyć dobrą armią :| Może musisz pozmieniać niektóre ustawienia i może zwerbować jakieś nowe oddziały i będzie dobrze :)
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

:lol2: :lol2: :lol2:

Innymi słowy, naucz się grać Kubciu, a nie pierdolisz. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 8 gru 2010, o 10:26 przez Kielon, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

karlito1980 pisze:
Kubcio pisze:
Zaraz, zaraz... Z tego co słyszałem to Dwarfy w 8ed są dosyć dobrą armią :| Może musisz pozmieniać niektóre ustawienia i może zwerbować jakieś nowe oddziały i będzie dobrze :)
lol
Obrazek

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

falko diss :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Dragan
Chuck Norris

Post autor: Dragan »

Czy wystawiając hydrę muszę mieć ze sobą poganiaczy?

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Oczywiscie.

Awatar użytkownika
Dragan
Chuck Norris

Post autor: Dragan »

swieta_barbara pisze:Oczywiscie.
Tak tez myślałem, dzięki.
Trzeba brać sie za malowanie.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Eeee, poganiacze do hydry to fluffowe pierdzenie :D

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Pogadaj o tym z blessem :P

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

ja bym jeszcze do tego dodał załogi do maszyn, jak ma być master to bez pierdół :twisted: 3-9 modeli można pomalowac na szybciocha, a przynajmniej na zdjęciach jakoś to wygląda :wink:
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Załogi maszyn wszyscy mają, po prostu na towarzyskich bitwach się nimi często nie gra, wiadomo że nie można przyjechać bez, co innego czy je w bitwie wystawisz.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

A ja chce złożyć wniosek :mrgreen: Ż-34 nie powinien być emoelfen na cold one a jedynym właściwym exalted hero of khorne na juggerze :mrgreen: Zatem wnioskuje o zmianę statystyk takowego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

ODPOWIEDZ