Macki Wojny 2010 - Łódź - 2k+1k - 2010/12/11-12
Re: Macki Wojny 2010 - Łódź - 2k+1k - 2010/12/11-12
jak boga kocham ten sam link ktoś puścił 2 lata temu
UWAGA! Sokół pisze:
Kto może niech pożyczy, pewnie uwzględni jakąś nagrodę ^^10 White Lionów potrzebnych i 5 DP ewentualnie
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
No i zjebało się... nie przyjade bo chory jestem 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
...LAST INFO...
Turniej lada chwila, pragnę więc przypomnieć o kilku kwestiach:
1. Bardzo prosimy o zabranie ze sobą miękkiego obuwia. Jeśli ktoś ma zamiar przyjechać w tenisówkach, to spoko, ale sądzę, że przy tej pogodzie takich hardcorowców wielu nie będzie i dominować będą ciężkie trepy
Bardzo cenimy sobie współpracę z IVLO, które gości Macki już po raz 4ty, chcielibyśmy, by tak pozostało i dlatego bardzo Was prosimy o zaopatrzenie się w stosowne obuwie.
2. Nie ma potrzeby przywożenia swoich rozpisek - każda z par otrzyma na wejściu pakiet zawierający ostemplowane przez nas rozpiski, kartę gracza, kupony rabatowe na Army Paintera oraz kupony na darmowy obiad - pakietów warto więc pilnować!
3. Oprócz darmowego obiadu w czasie rozgrywek będzie się można posilić bagietkami i napojami gorącymi i zimnymi w bufecie.
4. Przypominamy, że turniej odbywa się w placówce dydaktycznej i obowiązuje zakaz spożywania alkoholu. Będziemy do przestrzegania tego zakazu podchodzić bardzo rygorystycznie.
5. Osobom niepełnoletnim przypominam o zgodzie rodziców na udział w turnieju! Przykładowy plik oświadczenia można pobrać TUTAJ.
Jestem do waszej dyspozycji:
mail: zembol[pies]osmiornica.info
tel: piec*zero*piec*zero*szes*dzie*czte*zero*jede
Zembol.
Turniej lada chwila, pragnę więc przypomnieć o kilku kwestiach:
1. Bardzo prosimy o zabranie ze sobą miękkiego obuwia. Jeśli ktoś ma zamiar przyjechać w tenisówkach, to spoko, ale sądzę, że przy tej pogodzie takich hardcorowców wielu nie będzie i dominować będą ciężkie trepy

2. Nie ma potrzeby przywożenia swoich rozpisek - każda z par otrzyma na wejściu pakiet zawierający ostemplowane przez nas rozpiski, kartę gracza, kupony rabatowe na Army Paintera oraz kupony na darmowy obiad - pakietów warto więc pilnować!
3. Oprócz darmowego obiadu w czasie rozgrywek będzie się można posilić bagietkami i napojami gorącymi i zimnymi w bufecie.
4. Przypominamy, że turniej odbywa się w placówce dydaktycznej i obowiązuje zakaz spożywania alkoholu. Będziemy do przestrzegania tego zakazu podchodzić bardzo rygorystycznie.
5. Osobom niepełnoletnim przypominam o zgodzie rodziców na udział w turnieju! Przykładowy plik oświadczenia można pobrać TUTAJ.
Zembol.
Na jutrzejsze ustawianie stołów też trzeba brać jakieś papucie?
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
A jak myślisz?
Gime more Guns! Guns'N'Roses
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
Myślę, że trzeba... Aczkolwiek biorąc pod uwagę pomyślną koniunkcję planet w dniu jutrzejszym, ciężko wyczuć ^^
Ile mozna malowac, glupia edycja, znowu mi napsula i musze kolejne rzeczy malowac
Zapowiada sie dlugi dzien.

Zapowiada sie dlugi dzien.
Zembol wyslij mi swoja kome na PW, jakbysmy byli jakos mocno w plecy z czasem.
Wyruszamy ok 4:40 - wiec powinno byc ok, bo ta trase sie normalnie w 3 robi.
Ziemko pisze:Zembol wyslij mi swoja kome na PW, jakbysmy byli jakos mocno w plecy z czasem.
Zembol.

No to podejrzewam, że będzie spora obsuwa ;/ Sypie, panie! ;DZiemko pisze:Wyruszamy ok 4:40 - wiec powinno byc ok, bo ta trase sie normalnie w 3 robi.