Pytania początkujących i niepewnych 2
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych 2
Faktycznie
- Młody Pajak
- Kradziej
chyba już było to wałkowane, w którymś temacie...
korsarze z kociolkiem i bsbkiem w hordzie (30) moga dawac nawet 75atakow liczac ze przeciwnik nie ma hordy (5) w szeregu xD
do tego masz przezut i masakra gwarantowana:D
do tego masz przezut i masakra gwarantowana:D
Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze.
Nowo Powstałe forum o tematyce fantasy zapraszam http://www.fantasylib.pl/forum
Nowo Powstałe forum o tematyce fantasy zapraszam http://www.fantasylib.pl/forum
No i co z tego, że było? Nie można poprostu odpowiedzieć??Młody Pajak pisze:chyba już było to wałkowane, w którymś temacie...
Co do korsarzy to ja narazie zapycham nimi cory na większe punkty.
Tak jak mówi Milo, 30tka korsarzy z kotłem to mocny oddzial.
- Młody Pajak
- Kradziej
Jak widać nie można. Robi się z tego mały śmietnik.
Po 1 ja nie spamuje, odpowiedziałem na pytanie.Druchii pisze:Dokładnie. Idźcie sobie spamować gdzie indziej. Mod!
Po 2 nadal nie uzyskałem odpowiedzi czemu Młody Pająk nie potrafi poprostu powiedzieć co myśli o korsarzach. Ot tyle.
Poza tym, Młody Pająk skoro nic nie wniosłeś ciekawego do tematu to po co się wgl odzywasz spamując jednocześnie?
Co do korsarzy to można próbować jeszcze z brzytwą. Wtedy to już killing blow nie potrzebny bo przebijaja sie przez wszystko z siłą 8.
Może dla tego że nie chec sie wszystkim pisać po 150 razy tego samego i zaśmiecać forum bzdurami...Dzika Owca pisze:Po 1 ja nie spamuje, odpowiedziałem na pytanie.Druchii pisze:Dokładnie. Idźcie sobie spamować gdzie indziej. Mod!
Po 2 nadal nie uzyskałem odpowiedzi czemu Młody Pająk nie potrafi poprostu powiedzieć co myśli o korsarzach. Ot tyle.
Poza tym, Młody Pająk skoro nic nie wniosłeś ciekawego do tematu to po co się wgl odzywasz spamując jednocześnie?
Co do korsarzy to można próbować jeszcze z brzytwą. Wtedy to już killing blow nie potrzebny bo przebijaja sie przez wszystko z siłą 8.
pzdr.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Umowmy sie, na naszym podforum i tak nic sie nie dzieje. Nie ma zadnych ciekawych dyskusji dotyczacych tej armii. Niech sobie chlopaki gaworza.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Nie chce mi się przeglądać po raz n-ty tego samego i marnowania mojego czasu którego ostatnio nie mam za wiele na młotka...Rince pisze:Umowmy sie, na naszym podforum i tak nic sie nie dzieje. Nie ma zadnych ciekawych dyskusji dotyczacych tej armii. Niech sobie chlopaki gaworza.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...