Krasnoludy Grześka - up 2014.08.10 pierwsze norsy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Krasnoludy Grześka - up 2014.08.10 pierwsze norsy
Raz kozie śmierć !!! Zdecydowałem się zamieścić swoje prace na forum. Jako że maluję dopiero od 9 miesięcy, proszę o wyrozumiałość. Wszelkie komentarze i podpowiedzi mile widziane . Sukcesywnie postaram się rozszerzać niniejszy wątek.
Oto pierwszy oddział krasnali jaki pomalowałem. Wcześniej były: organki i pojedyncze figsy, ale lepiej nie wystawiać ich na widok publiczny.
Sorry za różną wielkość zdjęć, ale coś nie mogę opanować kontroli rozmiaru zdjęć. Po ich przycinaniu i przerzuceniu do Photobucketa otrzymuję je w różnych rozmiarach pomimo wcześniejszego dostosowania wymiarów w pixelach w programie do obróbki zdjęć .Może jakieś sugestie? Jakość zdjęć również nie powala, ale za to wszystko robiłem sam...
Poniżej oddział thunderersów, który skończyłem niedawno.
Co zmienić, czy nie za dużo zdjęć, jak wam się podobają figsy Za wszelkie uwagi z góry dziękuję.
Oto pierwszy oddział krasnali jaki pomalowałem. Wcześniej były: organki i pojedyncze figsy, ale lepiej nie wystawiać ich na widok publiczny.
Sorry za różną wielkość zdjęć, ale coś nie mogę opanować kontroli rozmiaru zdjęć. Po ich przycinaniu i przerzuceniu do Photobucketa otrzymuję je w różnych rozmiarach pomimo wcześniejszego dostosowania wymiarów w pixelach w programie do obróbki zdjęć .Może jakieś sugestie? Jakość zdjęć również nie powala, ale za to wszystko robiłem sam...
Poniżej oddział thunderersów, który skończyłem niedawno.
Co zmienić, czy nie za dużo zdjęć, jak wam się podobają figsy Za wszelkie uwagi z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 11:33 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 31 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Fajnie malowanie, staranne - tylko czemu biale ranty podstawki??
Czarne duzo lepsze by byly...
Czarne duzo lepsze by byly...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzięki za dobre słowo .Kolor podstawek jest do zmiany - jeszcze nie zdecydowałem
na jaki. obecny kolor po prostu mam w nadmiarze. Podstawki u wojów faktycznie marne.
Ale to właściwie był mój początek - oddział pomalowałem po ok. 1 miesiącu malowania.
Nie chcę już nic zmieniać bo dla mnie jest to jakiś etap w moich pracach - sentyment? .
Co do podstawek w thundach to takie kupiłem i nie chciałem zmieniać. Obecnie pracuję
nad oddziałem slayerów - podstawki ze skałkami. Jak porobię fotki to wrzucę. Pozdrawiam.
na jaki. obecny kolor po prostu mam w nadmiarze. Podstawki u wojów faktycznie marne.
Ale to właściwie był mój początek - oddział pomalowałem po ok. 1 miesiącu malowania.
Nie chcę już nic zmieniać bo dla mnie jest to jakiś etap w moich pracach - sentyment? .
Co do podstawek w thundach to takie kupiłem i nie chciałem zmieniać. Obecnie pracuję
nad oddziałem slayerów - podstawki ze skałkami. Jak porobię fotki to wrzucę. Pozdrawiam.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetne krasnoludy
Tylko przemaluj krawędzie podstawek
Tylko przemaluj krawędzie podstawek
Mi się podoba niebieski kolorek, śliczne kraśki
No hola hola!
Krasie bomba! Bardzo ciekawe modele i zacnie malowane.
Krasie bomba! Bardzo ciekawe modele i zacnie malowane.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wrzucam ostatnio robionych slayerów, sorry za jakość zdjęć
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo fajnie wyglądają ci slayerzy, dobra robota
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetni Pogromcy
bardzo spoko poziom - podoba sie
skałki tez bardzo fajne
skałki tez bardzo fajne
kozaccy ci slayerzy.
jednak najbardziej ze wszystkiego, na tyc hfigsach, podobaja mi sie kamienie szlachetne.
jednak najbardziej ze wszystkiego, na tyc hfigsach, podobaja mi sie kamienie szlachetne.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kamienie wyglądają sporo lepiej w rzeczywistości, zdjęcia wyszły średnio.
Kurde, w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęły mi zdjęcia w photobuckecie, które były zamieszczone \
na początku galerii . Postaram się wrzucić kilka ponownie, może jeszcze dołożę np.
boltthrowera. Jak tylko się wyrobię z czasem.
Kurde, w niewyjaśnionych okolicznościach zaginęły mi zdjęcia w photobuckecie, które były zamieszczone \
na początku galerii . Postaram się wrzucić kilka ponownie, może jeszcze dołożę np.
boltthrowera. Jak tylko się wyrobię z czasem.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sorki za post po poście, ale wrzucam odzyskanych thundów. Podstawki już przemalowane, ale nie
chciało mi się robić nowych fotek.
Z okazji Świąt życzę wszystkim wora figsów pod choinką a malarzom co najmniej
Golden Demona
chciało mi się robić nowych fotek.
Z okazji Świąt życzę wszystkim wora figsów pod choinką a malarzom co najmniej
Golden Demona