![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a zawsze można ciekawie porozdzielać
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
ale metal takze jest ognistym atakiem, wiec roznica jest niewielka, ja lubie oba boostyInfernal Puppet pisze:Ano można. Jak dla mnie lepszy jest buff z metalu ( +1 do hita zamiast do ranienia, dodaje AP, no i magiczne ataki ), chyba że cel oddziału ma regenkę.
prawda. jednak wszystko zalerzy od sytuacji. czasmi boosty, a lepsze innym razem debuffy. Czary ofensywne tez mez mozna ciekawie porozdzielacAsassello pisze:imo najlepsze są debuffy z shadowa.. masz je aż 3 a nie 1, przez co przeciwnikowi trudniej to zdispelować![]()
a zawsze można ciekawie porozdzielać
AFAIK nie jest. No, chyba że masz na myśli magiczne ataki, bo te oba czary dająale metal takze jest ognistym atakiem, wiec roznica jest niewielka, ja lubie oba boosty
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
zgadzam sie, i tak czary ktore przewazaja szale/zabijaja ignoruja Warda.Relosu pisze:mr sie kumuluje, ale jak dla mnie mr jest malo przydatny teraz
Zapomniałem że karwasze też dają przerzut.Asassello pisze:ten książę na smoku nieefektywnie złożony, dublujesz rerolle save.
zamiast vembracek daj mu wykłego warda za 45 pkt... to zawsze 10 pkt więcej
i swoją drogą:
"sztandar magicznej ochrony i amulet ognia"
czy MR się teraz kumuluje, nie wydaje mi się...
poza tym to aż 45 pkt czyli 3 kolesi...imo lepiej inwestować w ilość.
a jakie lory? ogien i metal? zamias feeback scrola nie lepiej wziasc krysztal? a bsb dac HoF i GP?Relosu pisze:ja na bazyla jade tez SD, jakos zasady euro za mocno tna mi he magie zeby nia walczyc.
Prince, SD, GW, DA, Shiel, Rekawiczki, dawnstone, wiec jest fajnie mamy warda na 5+ as 2+ vs shooting z rerolem i 3+ w cc.
mage 2lvl feeback
mage 1lvl DS
BSB GW eagle caledorka, guardian phoenix
Archers 25 FCG light armor, baner przerzucajacy pierwszy failed LD test
archers 10 FCG
archers 10 FCG
6DP fcg eternal flame i potka +3S
6DP fcg WB ruby ring
9WL muzyk.
na bazyla na bank biore rabarbara