2200 Pts - Dwarfs Army
1 Runelord @ 398.0 Pts
Anvil of Doom; Gromril Armour; Shield
Runic Armour [5.0]
Rune of Stone
Runic Talisman [75.0]
Rune of Spellbreaking (x3)
1 Runesmith @ 147.0 Pts
General; Gromril Armour; Shield
Runic Talisman [75.0]
Master Rune of Balance
Rune of Spellbreaking
1 Thane @ 165.0 Pts
Gromril Armour; Battle Standard
Runic Weapon [5.0]
Rune of Speed
Runic Armour [65.0]
Master Rune of Gromril
Rune of Preservation
Rune of Resistance
Runic Talisman [5.0]
Rune of the Furnace
1 Dragon Slayer @ 50.0 Pts
1 Dragon Slayer @ 50.0 Pts
30 Warriors @ 325.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; FCG
15 Rangers @ 235.0 Pts
Great Weapon; Rangers; Heavy Armour; FCG
1 Grudge Thrower @ 150.0 Pts
Engineer
Engineering Runes [55.0]
Rune of Accuracy
Rune of Burning
Rune of Penetrating
1 Grudge Thrower @ 145.0 Pts
Engineer
Engineering Runes [50.0]
Rune of Accuracy
Rune of Penetrating
30 Hammerers @ 415.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; FCG
Runic Banner [25.0]
Rune of Battle
5 Miners @ 60.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Musician
5 Miners @ 60.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Musician
Models in Army: 102
Total Army Cost: 2200.0
Antymagia dobra jest bo przeciwnik ma maks 11PD ja mam +5DD i 4Scrolle
Bić się potrafię bo mam 2 Hordy
Element zaskoczenia jest bo mam 15 Scoutów i 2x5 Minerów
Strzelanie takie se ale jest
Dwarfy na Mistrzostwa Podbeskidzia
Może zagramy:)
Chętnie wytestuję moją rozpę
Chętnie wytestuję moją rozpę
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Powiem Ci, ze lubię Twoje rozpiski ^^ czujesz te małe oddziały piechoty i lżej Ci się będzie przerzucić na euro format. Jedyne o czym bym pomyślał to jeden cannon (jak na moje doświadczenia grania Z dwarfami a nie NIMI ; ) ) - mnie zawsze przyprawia o ból, bo na te hydry czy abomki jednak pewniejszy niż klopa. Ale jak go wprowadzić - mnie nie pytaj ; )
te piątki są do niszczenia maszyn (ale to taki szczegół)Eltharion pisze:Ja ci powiem Qcu wywaliłbym te 5 górników bo zanim cos zabija same zostaną zabite (GW w przypadku takich malutkich oddziałów ssie chyba ze sie gra HE to inne sprawa ) nawet sf nie zdejmą
Wg. się nie sprawdzą ale moge sie mylic bo krasnalami nie gram a moimi DE maszyn tez raczej nie wystawiam takze dla mnie to by były łatwe pk do ustrzelenia
+ 1Ja tam nie ufam krasnalom. Czemu? Bo są niskie i mają serca blisko dupy.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Kurwa Eltharion jesteś Panem Spamu
Jak napisał szymon piątki minerów są do niszczenia maszyn które mogą mi zagrozić. Wiem z doświadczenia że chłopaki poradzą se z każdą maszyną i przy okazji mogą być dodatkowym wystawieniem, zatrzymaniem 120 punktów lub odginaczką pojawiającą się z krawędzi
Jak napisał szymon piątki minerów są do niszczenia maszyn które mogą mi zagrozić. Wiem z doświadczenia że chłopaki poradzą se z każdą maszyną i przy okazji mogą być dodatkowym wystawieniem, zatrzymaniem 120 punktów lub odginaczką pojawiającą się z krawędzi
Piątki minerow są zajebiste i potrafią bardzo zirytować przeciwnika, dodatkowo można je na multum sposób stosować na pewno warto.
Imo 4 scrolle to za dużo, wywal scrolla, jednego slayera paru warriorow i wrzuć cannona, sądzę że jeden powinien być
Imo 4 scrolle to za dużo, wywal scrolla, jednego slayera paru warriorow i wrzuć cannona, sądzę że jeden powinien być
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Ten Cannon to jest problem bo warriorw nie mogę skrócić bo Corów nie bd miał :/
Jak zwykle spoko rozpa, bardzo uniwersalna ale jednak kombinowałym nad tym cannonem bo abomke bardziej boli ten cannon . Tych dwóch slayerów ten z doświadczenia wiem że się sprawdzi. Więc ok rozpa
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688