Lords:
Tyrant – 300 Pts
General, Luck Gnoblar,
Tenderiser [50]
Talisman of Preservation [45]
Slaughtermaster – 300 Pts
Sword of Striking [15]
Armour of Fortune [35]
Ruby Ring of Rhuin [25]
Dispel Scroll [25]
Heroes:
Bruiser – 214 Pts
Battle Standard Bearer, Luck Gnoblar, Heavy Armour
Gold sigil Sword [15]
Ironcurse Icon [5]
Mawseeker [10]
Wyrdstone Necklace [20]
Butcher – 185 Pts
Tooth Gnoblar
Hellheart [50]
Core:
Ironguts – 295 Pts
Luck- out Gnoblar, Bellower, Standard
Rune Maw [20]
Bulls – 117 Pts
Extra Hand Weapon
Bulls – 117 Pts
Extra Hand Weapon
Bulls – 149
Light armour, Ironfists
Standard
Gnoblar Warriors – 62
Champion
Gnoblar Warriors – 60
Special:
Scraplauncher – 165 Pts
Leadbelchers – 285 Pts
Musican
Rare:
Gorger – 75 Pts
Gorger – 75 Pts
Ogry na Euro 2400
-
- Mudżahedin
Ogry na Euro 2400
Ostatnio zmieniony 13 gru 2010, o 13:42 przez szeregowiec ryan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Na ograch się nie znam, ale przekroczyłeś limit pkt na lordów, więc rozpa nielegalna
-
- Mudżahedin
Boze slodki - rzeczywiscie Czyli jednak Heavy Armour z Tyrana wypada za to Tooth Gnob na Butchera
@Afro - wystarczy bliskosc Tyrana i Bsb a poza tym strata 100 pkt...
@Afro - wystarczy bliskosc Tyrana i Bsb a poza tym strata 100 pkt...
- Król Goblinów
- Wodzirej
Jedziesz na Bazyla? mógłby śpodać ilu chłopa masz w oddziałach , bo się tylko domyślam.. na bullsach bym tez dał muzykow, mimo wszystko.czemu jeden oddział masz dopakowany a te dwa nie?
Scrapa wydaje mi się ci nie sprawdzi ( sama zwłaszcza .. ale to imho)
Dopakowałbym gnoby- jezeli zbiorą jeden ostrzał to będą juz nieprzydatne.
Wydaje mi się ze SlaughterMaster nie moze mieć zbroi (w końcu to mag .. jezeli było to gdzieś zfaqowane to daj znać )
ps.Brak Mawseekera=foch
Scrapa wydaje mi się ci nie sprawdzi ( sama zwłaszcza .. ale to imho)
Dopakowałbym gnoby- jezeli zbiorą jeden ostrzał to będą juz nieprzydatne.
Wydaje mi się ze SlaughterMaster nie moze mieć zbroi (w końcu to mag .. jezeli było to gdzieś zfaqowane to daj znać )
ps.Brak Mawseekera=foch
-
- Mudżahedin
Na 99% jade - to co walka o przywództwo w stadzie?
Czy slaughter moze? chyba nic nie stoi na przeszkodzie - juz kiedys mówiłem ze moze wziac Greedy fista wiec pewnie moze tez commony ale tez prosze o potwierdzenie
Czy slaughter moze? chyba nic nie stoi na przeszkodzie - juz kiedys mówiłem ze moze wziac Greedy fista wiec pewnie moze tez commony ale tez prosze o potwierdzenie
- Król Goblinów
- Wodzirej
na 99% tez raczej śmigam, zobaczymy kto ma większy brzuch:D
Co do Slaughtera- fakt, gdzieś pisałeśo fiście, ale niczym tego nie poparłeś ja to widzę tak: nie mozna brać magic item jezeli nie możesz wziąść jego normalnego odpowiednika- ergo kucharz=mag, normalnego armora nie ma, magicznego tez nie. Trza się jeszcze u elyty od zasad wywiedzeić.
ps. fuck, mam 120 gnoblarów do pomalowana..
Co do Slaughtera- fakt, gdzieś pisałeśo fiście, ale niczym tego nie poparłeś ja to widzę tak: nie mozna brać magic item jezeli nie możesz wziąść jego normalnego odpowiednika- ergo kucharz=mag, normalnego armora nie ma, magicznego tez nie. Trza się jeszcze u elyty od zasad wywiedzeić.
ps. fuck, mam 120 gnoblarów do pomalowana..
KG że tak pozwolę sobie na wątek poboczny...
daj znać przed bazylem, akademiki jadą więc nad jakimś wspólnym pociagiem/autem by trza pomyśleć:D
daj znać przed bazylem, akademiki jadą więc nad jakimś wspólnym pociagiem/autem by trza pomyśleć:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.