Alternatywne figurki dwarfów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Re: Alternatywne figurki dwarfów

Post autor: pingu »

Kolejne figurki Avatar of war tym razem plastikowi zabójcy w liczbie 20 za około 100 zł
http://www.avatars-of-war.com/eng/forum ... f=27&t=767

Ja się w nich zakochałem :D
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Już się nimi zachwycałem w innym wątku, dobre solidne punki 8) .

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Było!
Ale i tak: MUST HAVE!
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

A już nie pamiętam no ale chętnie bym hordę zakupił:D
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

No nie tylko ty ;) Miałem zamiar armie uzbierać w miare możliwosci w metalu a to panowie z AoW mi takie rarytasy z plastiku podstawiają pod nos :mrgreen: I cały plan weźmie w łeb ;)
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

ale to jeszcze trochę trzeba poczekać dopiero w następnym roku będą dostępne
Obrazek

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Post autor: Motorek »

Jest już sztandarowy do Bersekerów.

http://www.avatars-of-war.com/eng/forum ... df3#p10409

Ale taki se, jak dla mnie.

[Edit] a właściwie źle się wypowiedziałem. Krasnolud super, tylko ten sztandar wyszedł obwieszony jak choinka...
Bene mori praestat, quam trpiter vvere

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Też nie za bardzo mi się podoba motyw ze statuetką Slayera na sztandarze... Ale co szkodzi, żeby go skonwertować? (w sensie, że sztandar)
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Nom, sztandar slaby. Ale to mało istotny szczegół, bez problemu można nadziać na drzewiec jakąś głowę trola/giganta albo użyć banneru od innych plastików.

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Trudno się nie zgodzić, sztandar słabiutki, no może sama księga z wiszącymi głowami mogłaby być ale wszystko powyżej koniecznie do usunięcia.

Awatar użytkownika
Drunken_Dwarf
Wałkarz

Post autor: Drunken_Dwarf »

Sam sztandarowy fajnie wygląda, ale sztandar jest przekombinowany. Nie jest tak źle, statuetkę załaduje się na bazę i będzie fajny posąg na jakiś filler.
Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski.

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Przy cenach takich świetnych figsów chcesz wstawiać filler?? o0 o0

Awatar użytkownika
Robo
Chuck Norris

Post autor: Robo »

Dobrze wykonany filler to świetna ozdoba oddziału, więc nie ma co się dziwić. Nie mówiąc już o obłędnej liczbie modeli jakie trzeba wystawić w oddziale w obecnej edycji.

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Slayerów oddziale może być tylko 30, to nie jest jakaś obłędna liczba...

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Nie każdy ma tak dużo kasy, a z uwagi że pokurcze potrzebują sporo drogich modeli fillery są jak najbardziej na miejscu.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

Slayerów oddziale może być tylko 30, to nie jest jakaś obłędna liczba...
cahir, od kiedy grasz w tą grę, miszczu. 30 modeli to dużo. ja, by mieć już 15-tu slayerów miałem filer na 6-ściu.
filer=git opcja. stary, filery ułatwiają grę, potrafią zaoszczędzić sporo hajsu i urozmaicają oddział.
odradzanie ich to tak jak byś powiedział żeby hobby rozpoczynać od zakupu AB

lol

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Gram od roku dla Twojej świadomości.
30 modeli to nie jest dużo- wystarczy spojrzeć sobie na Gobosy albo Skavenów, gdzie wystawia się ich o wiele, wiele więcej.
Jak dla mnie filler może mieć miejsce tylko w momentach krysowych - mam takowy w planach w Hammererach z GZ, o wymiarach 4x2 cm, bo mi się zwyczajnie w tą szparę te dwie figurki nie zmieszczą...a tak to walnę tam jakąś beczkę piwa i git

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Jeśli chodzi o filery, to Ja robię nie z braku kasy na figurki, tylko dlatego że oddział o wiele lepiej wygląda.
Obrazek

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Post autor: Motorek »

+1 pingu
Bene mori praestat, quam trpiter vvere

Awatar użytkownika
Robo
Chuck Norris

Post autor: Robo »

Cena nowych 30 slayersów z cammand groupem- 405pln
Cena 40 night goblins(2 pudła)- 167.60
Nie wspominając o allegro, gdzie oddział 20 gobosów koszuje 25 zeta. Slayersi dalej kosztują ok 9/10pln/model. 30 osobowy oddział to niewiele, ale tylko jak zbierasz same skullpassy.

Ps. Tak się składa, że właśnie dziś zacząłem robić filler do slayersów :) . Cenowo zdecydowanie bardziej by sie opłacało dać normalne modele, ale mam nadzieje, że nadrobi wyglądem.

ODPOWIEDZ