PMOTM 2 - saurus scar-veteran on foot (update: 24.06.)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM 2 - saurus scar-veteran on foot (update: 24.06.)
...pomału zaczynam mojego BSB... niestety wybór częsci jest lichy... więc spro roboty z GS... docoelowo mój BSB będzie stał na skałce(kawałku światni), a na sztandarze pojawią sie jeszcze dwa duże węże...
czekam na ocene, porady i pomysły
pozdrawiam
czekam na ocene, porady i pomysły
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 cze 2007, o 16:08 przez Mapet, łącznie zmieniany 5 razy.
O człowieku....ogromny szacunek, że Ci się chciało to wszystko z gs-u lepić... . Od czego jest ta poprzeczka? Bo przydałoby się coś na niej zawiesić (nie wiem co masz w planach) - jakieś trofea, czaszki czy jaszczurzą biżuterię. Tyle moich uwag, naprawdę respekt za green stuff.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
sztandary troche popsuje farba bo na takich płaszczyznach kiepsko wygląda, ale ZA RĘKĘ OGROMNY RESPEKT> JEST ŚWIETNA
Wszystko naprawdę zajebiście, ale jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to jest jedna rzecz. Nie pasuje mi młot jako broń, ręka jest na serio świetnie zrobiona, ale młotek to dla mnie nie to . Co prawda to już bardziej kwestia upodobań, choć i tak twierdze, że jest świetny. .
pozdro i szacun .
pozdro i szacun .
Totem mnie zniszczył, nie okazując litości
To się nazywa konwersja! Nie mogę się doczekać ujrzenia pomalowanej figurki
To się nazywa konwersja! Nie mogę się doczekać ujrzenia pomalowanej figurki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Mapet cisniesz - brawo , pomaluj go porzadnie , a masz moj glos
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ciśniesz miażdzysz i mordujesz
IMO genialny !!
IMO genialny !!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
dziękuje wszystkim za uznanie i rady... ale to co jest teraz, to nie skończony model...i od tego czas się jeszcze zmienił znacznie...dzisiaj późnym wieczorem spróbuje pokazać jak wyglada figurka już po zakończonym procesie modelowania
WOW
Fajny sztandar, super wzorki.
Jak to tak równo wyrzeźbiłeś?
Fajny sztandar, super wzorki.
Jak to tak równo wyrzeźbiłeś?