Wiekszosc z nich Cie na pewno zmasakrowala a Twoj umysl wyrzucil to z pamieci bo bolalo, na Euro jak zobaczysz to sobie przypomnisz :pzafael pisze:
ale plewy
kto to wogole jest
EURO
Trojku nie szarp sie - to byl zart tylkoTrojek pisze:Wiekszosc z nich Cie na pewno zmasakrowala a Twoj umysl wyrzucil to z pamieci bo bolalo, na Euro jak zobaczysz to sobie przypomnisz :pzafael pisze:
ale plewy
kto to wogole jest

JA NIC DO TEJ DRUZYNY NIE MAM, tak jak nie mialem do poprzedniej i zapewne nie bede mial do nastepnej - zycze jej powodzenia (to bys wyczytal z moich wczesniejszych wypowiedzi, jak i tego co napisalem w owym poscie, ktorego nie raczyles calego objac)
Czyta sie caly post nie tylko pierwszy akapit
zjadles

Nie wiadomo czy zosatalbym pokonany 20-0 przez wiekszosc z tej grupy- nie da sie tego zalozyc, poniewaz nie mialem przyjemnosc spotkac wiekszosc z tej listy procz Mlodego
Takze moj chorowity i podupadajacy umysl nie zarejestrowal zadnej masakry, co gorsze
Nie zarejestrowal nawet turnieju na ktorym gralismy razem
to chyba efekt uboczny nie jezdzenia na Mastery

lub jedenia kapusty
Sklad jest dobry , brak mi tu tylko Malala , ktory niestety zrezgynowal ( a tak chcial byc w skladzie i caly sezon o to sie cisnieniowal , zeby na koniec odpuscic - dziwne ) , Trojek bierz sie do roboty i trenuj swoje orki i gobliny 
Zafael - mimo wszystko nawet w zartach , bylo niesmaczne to co napisales...
Wymadrzasz sie od dawien dawna , ze grac potrafisz itd , pojedz na jakis obstawiony master i pokaz klase , a nie sie szarogesisz nigdzie nie jezdzac... Tak to kazdy moze...

Zafael - mimo wszystko nawet w zartach , bylo niesmaczne to co napisales...
Wymadrzasz sie od dawien dawna , ze grac potrafisz itd , pojedz na jakis obstawiony master i pokaz klase , a nie sie szarogesisz nigdzie nie jezdzac... Tak to kazdy moze...
Grałem z nim, nie wymądrza się bezpodstawnieZiemko pisze: Wymadrzasz sie od dawien dawna , ze grac potrafisz itd , pojedz na jakis obstawiony master i pokaz klase , a nie sie szarogesisz nigdzie nie jezdzac... Tak to kazdy moze...

acz wiem ze jestes lepszyMłody pisze:Grałem z nim, nie wymądrza się bezpodstawnieZiemko pisze: Wymadrzasz sie od dawien dawna , ze grac potrafisz itd , pojedz na jakis obstawiony master i pokaz klase , a nie sie szarogesisz nigdzie nie jezdzac... Tak to kazdy moze...
ja poprostu moich De nie doceniam

Ziemko masz racje -
to jak gram moge udowaniac tylko na masterze-niestety nie robie tego, a sie glownie wymadrzam
Gracze ktorych wymienilem nie sa z pewnoscia plewami
wiem ze mialbym z nimi cholerne problemy
Nie tak mialo to zabrzmiec jak wyczytano
No to wpadnij na jakiegos mastera i nie zrzucaj na brak czasu czy czegokolwiek!!! 
Mlody rozpy naszych sa juz znane ?? To wielka tajmnica czy mozna je wrzucic gdzies ? ( oczywiscie w formie tajnej rozpy , zeby przypadkiem jacys szpiedy obcokrajowcow nie wyniuchali ;p )

Mlody rozpy naszych sa juz znane ?? To wielka tajmnica czy mozna je wrzucic gdzies ? ( oczywiscie w formie tajnej rozpy , zeby przypadkiem jacys szpiedy obcokrajowcow nie wyniuchali ;p )
brak pomalowanej armii?
brak fastow ktore wlasnie sa w trakcie kupowania (burzuj jestem i chce We konie)
brak czasu
ochoty do malownia
czesto brak pieniedzy (mlody czlowiek ma problemy ze znalezieniem dobrej pracy w Polsce za ktore kupi mieszkanie + wnetrze
+ prawko)
Nie bede na to zwalal
Zreszta lubie swoja zasciankowosc - przynajmniej dawno masakry nie dostalem

brak fastow ktore wlasnie sa w trakcie kupowania (burzuj jestem i chce We konie)
brak czasu
ochoty do malownia
czesto brak pieniedzy (mlody czlowiek ma problemy ze znalezieniem dobrej pracy w Polsce za ktore kupi mieszkanie + wnetrze

Nie bede na to zwalal

Zreszta lubie swoja zasciankowosc - przynajmniej dawno masakry nie dostalem

Też uważam, że skład nieco kontrowersyjny, ale cóż - taki ustalili i zostaną z tego rozliczeni po imprezie.szafa@poznan pisze: p.s. choć jede wybór wydaje się mi dziwny, ale życie zweryfikuje że pewnie i tak był dobry
Bazujący na "sile armii" Włosi nie wygrali w zeszłym roku.Czyli zostawiłbyś dużooo słabsze orki czy DE(mowa tylko o sile armii) a wyrzuciłbyc prawie niepociety choas.
Nie zapominajcie, ze to drużynówka i "słabe" w generalnym rozrachunku armie są świetne przy odpowiednim doborze. Szczury DE zmasakrować w stanie nie są. Podobnie VC przy tak pociętej magii. Tyle z moich doświadczeń zeszłorocznych i wcześniejszych. Bazowanie na sile armii i wciskanie Trojkowi bretki (bo dobra) to droga do nikąd. Równie dobrze możnaby wystaić, przepraszam za przykład, Patryka Pęcherza z DL, bo to przecież mocna armia. Brak bretki i WE w zeszłym roku Polakom nie przeszkodził. Weźcie to pod uwagę, zanim dacie Pasiakowi bretkę, Żabie szczury, Trojkowi wampiry, a Zbyszkowi WE.
No nic - zobaczymy rozpiski, to podyskutujemy. O ile w zeszłym roku trochę ponarzekałem, ale widziałem jakiś zamysł w tworzeniu składu - tutaj tego nie widzę.Jankiel pisze:Bazujący na "sile armii" Włosi nie wygrali w zeszłym roku.Czyli zostawiłbyś dużooo słabsze orki czy DE(mowa tylko o sile armii) a wyrzuciłbyc prawie niepociety choas.
Nie zapominajcie, ze to drużynówka i "słabe" w generalnym rozrachunku armie są świetne przy odpowiednim doborze. Szczury DE zmasakrować w stanie nie są. Podobnie VC przy tak pociętej magii. Tyle z moich doświadczeń zeszłorocznych i wcześniejszych. Bazowanie na sile armii i wciskanie Trojkowi bretki (bo dobra) to droga do nikąd. Równie dobrze możnaby wystaić, przepraszam za przykład, Patryka Pęcherza z DL, bo to przecież mocna armia. Brak bretki i WE w zeszłym roku Polakom nie przeszkodził. Weźcie to pod uwagę, zanim dacie Pasiakowi bretkę, Żabie szczury, Trojkowi wampiry, a Zbyszkowi WE.
Też uważam, że Drużynówki rządzą się swoimi prawami i bardziej powinno się patrzyć globalnie niż indywidualnie. To tak jak w siatkówce np. - można zmajstrować naprędce drużynę gwiazd, ale w starciu ze zgraną i jakąś dobrą reprezentacją (np. choćby Polska) miałaby spore problemy.
Przecież każdy gra ta armią którą gra na codzien( no moze trojek ostatnio grał szczurami), nie wiem o co chodzi 

wystarczy dobry kapitan i przydzielenie odpowiednich graczy do odpowiednich przeciwnikow (bo armie i gracze sa odpowiedni
to nie siatkowka
Tutaj sie liczy umiejetnosc kapitana w przydzieleniu przeciwnika odpowiedniej osobie, potem umiejetnosci gracza, potem armia - rozpiska.
porownalbym raczej do walk kolarzy/formuly1w teamie
kto jest liderem, kto kogo ustawi na czele poscigu a kto bedzie w peletonie bronil wygranej dla druzyny/kto przepusci szybszego i nie bedzie go scigal(co jest juz zabronione;) jaka dadza ilosc paliwa, kto jak jezdzi itp
to nie siatkowka
Tutaj sie liczy umiejetnosc kapitana w przydzieleniu przeciwnika odpowiedniej osobie, potem umiejetnosci gracza, potem armia - rozpiska.
porownalbym raczej do walk kolarzy/formuly1w teamie
kto jest liderem, kto kogo ustawi na czele poscigu a kto bedzie w peletonie bronil wygranej dla druzyny/kto przepusci szybszego i nie bedzie go scigal(co jest juz zabronione;) jaka dadza ilosc paliwa, kto jak jezdzi itp
Skład jest gicior
Jankiel ma racje, piszac ze De sa ok na jakies tam armie. tylko problem kwi w tym ze inne armie maja generalnie latwiej. W zeszlym roku jakos strasznego rozstrzalu w wynikach poszczegolnych graczy teamu nie bylo.
Fajne jest to ze jest to team mieszany. W zeszlym roku grala raczej stara gwardia. Ciesze sie ze swieza krew dopuscili.
Najslabszym ogniwem wydaje mi sie trojek w tym skladzie. Ale chyba kazdy wie ze grac umie, kwestia ogrania sie nowymi O&G i bedzie imo ok.

Fajne jest to ze jest to team mieszany. W zeszlym roku grala raczej stara gwardia. Ciesze sie ze swieza krew dopuscili.
Najslabszym ogniwem wydaje mi sie trojek w tym skladzie. Ale chyba kazdy wie ze grac umie, kwestia ogrania sie nowymi O&G i bedzie imo ok.
- Kedziorson
- Masakrator
jak tak narzekacie to poczekajcie na rozpiski graczy z innych krajów>patrz ogry(armia słaba ale potrafi dokopać), breta na chłopstwie(mam co do tej taktyki mieszane uczucia) itp. więc nie narzekajcie na to, że Trojek gra O&G a nie szczurami... dasz rade Trojku i nie słuchaj Ich 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Jankiel pisze:Bazujący na "sile armii" Włosi nie wygrali w zeszłym roku.Czyli zostawiłbyś dużooo słabsze orki czy DE(mowa tylko o sile armii) a wyrzuciłbyc prawie niepociety choas.
no tak nie ma szans przegrac ze skavenami jak sie kitra smoka w lesie

poradzą sobie chłopaki, ograni wszyscy są, armie się kombują i to nieźle (khemri mi tu brakuje ale i tak jest ok) i to chyba najwazniejsze....teraz niech grają grają grają i ćwiczą

a te ograniczenia wogóle nie ograniczają mojej wizji najpotęzniejszych orkasów

Tak, ale nie w poręShino pisze:z wami wygraliJankiel pisze:Bazujący na "sile armii" Włosi nie wygrali w zeszłym roku.Czyli zostawiłbyś dużooo słabsze orki czy DE(mowa tylko o sile armii) a wyrzuciłbyc prawie niepociety choas.

Jaki ma zwiazek prowadzenie przez Ciebie dochodowej prywatnej dzialalnosci gospodarczej i fakt ze mieszkasz w miescie z tym ze chcesz konie WE?zafael pisze: brak fastow ktore wlasnie sa w trakcie kupowania (burzuj jestem i chce We konie)
ROzpisek nie bedzie na razie, bo sami nie wiemy

@Trojek: nie bedzie chyba az tak zle, pamietajcie ze to turniej ze sporymi ograniczeniami. Moja rozpiska wydaje mi sie... conajmniej rozsadna i raczej ma sporo mozliwosci. Gralem czyms podobnym na DMP i choc zaczalem od maski w plecy, to potem co bitwe bylo duzo lepiej, koniec koncow 4 wygrane 2 przegrane, a pierwszy raz gralem. Mam wakacje, pocwicze, mialem grac skavenami, ale się włączyl Rzecznik Praw Dziecka i zabronil mi i Barbowi wywalic Mlodego ze skladu

Czy Twoje ego zostaje zaspokajane chwytaniem mnie za slówka.Trojek pisze:Jaki ma zwiazek prowadzenie przez Ciebie dochodowej prywatnej dzialalnosci gospodarczej i fakt ze mieszkasz w miescie z tym ze chcesz konie WE?zafael pisze: brak fastow ktore wlasnie sa w trakcie kupowania (burzuj jestem i chce We konie)
Czy Ci sie po prostu nudzi?