Podstawki pod Black Knightow.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Podstawki pod Black Knightow.
Niestety nie jestem uprawniony do wklejenia fotki z jazda(moze sie to kiedys zmieni:) :
pozdro
pozdro
- Krajkowski
- Chuck Norris
Jadą po smarkach ?
Za dużo glutów, za mało ziemi (a raczej jej brak). Na szczęście nie zrobiłeś całej podtawki w glucie.. xD
Moja rada - mniej glutów niż ziemi bo to nawet do Nurgla nie pasuje
Moja rada - mniej glutów niż ziemi bo to nawet do Nurgla nie pasuje
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Aloha dziewczynki:D
Czarni Jezdzcy zasuwaja przez trzesawiska i bedzie to widoczne jak zrobie display basea pod cala armie VC.Trzesawiska beda tylko jednym z miejsc na displayu (jednak dosc rozleglym - maja sie tam zmiescic 2 wagony).
Zielona maz to zywica firmy Andrea.
pozdro
Czarni Jezdzcy zasuwaja przez trzesawiska i bedzie to widoczne jak zrobie display basea pod cala armie VC.Trzesawiska beda tylko jednym z miejsc na displayu (jednak dosc rozleglym - maja sie tam zmiescic 2 wagony).
Zielona maz to zywica firmy Andrea.
pozdro
Wszystko fajnie, tylko w jaki sposób ciężka kawaleria pędzi przez trzęsawisko? Trzęsawisko ma to do siebie, że może wciągnąć nawet lekkiego piechocińca, a tu olandrowane ciężkie wierzchowce z konserwami ot tak sobie pędzą...
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność przecież nie jadą wzorem betlejemczyka po wodzie Ale zacznijmy od tego, że to średnio wygląda na grzęzawisko - jakby było więcej śmieci tam to faktycznie byłoby lepiej i bardziej "realistycznie"
-
- Kretozord
szał na bagnach!
bardzo fajne
bardzo fajne
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Bardzo fajne PRzemo to dla Szmaji ?
Git podstaweczki! Bardzo mi się podobają. Z czego Przemo zrobiłeś trzcinę?
Jeżeli to dla Szmaji, to trzeba będzie go w dupsko kopnąć, bo ostatnio ciągle się kimś wysługuje...Ziemko pisze:Bardzo fajne PRzemo to dla Szmaji ?