Turniej 2k Ogryn 18.12.2010 Wrocław
Re: Turniej 2k Ogryn 18.12.2010 Wrocław
Witam.
termi - wchodzisz na wolne miejsce ?
Miechu - nie dam rady wcisnąć tam 14 graczy :/ jeszcze nie . . .
P.
termi - wchodzisz na wolne miejsce ?
Miechu - nie dam rady wcisnąć tam 14 graczy :/ jeszcze nie . . .
P.
prosze o wpisanie na liste rezerwową.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
zgłoś się do wojtusia a piwko ja moge zgarnąćkrejzihed pisze:10 SM i WL i maga pieszego, ma kto pozyczyc ? :>
stawiam piwko albo 2
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
Witam.
Jeszcze taka informacja przy ataku downa boczne strefy zostaną zmniejszone do 12 cali
a przy B&G do 7 cali - ilość graczy i nie wymiarowość stołów mnie do tego przymusiła . Aczkolwiek na następnym już powinno być O.K i mam zapewnienie od Ogryna ze spokojnie na 20 osób można liczyć .
Lista rezerwowych jest zaktualizowana - będę informował na PW gdyby zwolniło się miejsce.
P.
Jeszcze taka informacja przy ataku downa boczne strefy zostaną zmniejszone do 12 cali
a przy B&G do 7 cali - ilość graczy i nie wymiarowość stołów mnie do tego przymusiła . Aczkolwiek na następnym już powinno być O.K i mam zapewnienie od Ogryna ze spokojnie na 20 osób można liczyć .
Lista rezerwowych jest zaktualizowana - będę informował na PW gdyby zwolniło się miejsce.
P.
Zostaw B&G odległość pomiędzy armiami w spokoju, tylko przytnij boki- tu jest problem aby się pomieścić. w tej sytuacji zamiast 3" przewagi dla ofensu będzie 5" o_O, a w tej sytuacji żaden defens nie ma szans przetrwać do 6 tury, a w skrajnych przypadkach nawet nie strzelić pełnej turyPiękny pisze:Witam.
P.
po prostu walnij aktualke zgloszen dzis o 24.00, a reszte sie zgarnie, kto pierwszy dosle, prontoPiękny pisze:Witam.
W zwiazku z tym, że otrzymałem informacje, od niektórych graczy, że ich nie będzie prosze o potwierdzenie tych, którzy są pewni swojej obecności.
P.