Warhammer Quest - Reaktywacja (up 17.12.10 trzeci Clanrat)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: Warhammer Quest - Reaktywacja (up 14.12.10 Skaven Clanra

Post autor: Afro »

qft, stare szczury doskonale pasowały doskonale do klimatów Lustriańskich ;) Nowe wyglądają całkiem ładnie. A co do Clanrata, to bardzo ładny, tylko ostrze mi nie do końca pasuje, wygląda trochę drewniano teraz wg mnie.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Yori
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Yori »

Oldskulowe, czy nie - mnie się bardziej podobają nowe, obleśne szczury, a nie Zhu Zhu Pets ze starych edycji. Maluje się je z największą przyjemnością. Jak się rozpędzę - to może sobie trzasnę całą armię Skavenów? Jak zobaczyłem nowego Doomwheela to spadłem z krzesła z wrażenia. Zdeklasował starego i basta.

A wracając do projektu - Skończyłem kolejnego Skavena, tym razem z oznaczeniami Klanu Skryre. Ten gryzoń jest lepiej uzbrojony niż poprzedni. Jestem zadowolony z malowania jego pancerza, a w szczególności z efektu rdzy, który chyba nieźle wyszedł. Mam nadzię, że mniej już przypomina drewno :D

Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Dobra robota :) A ostrze zdecydowanie lepsze =D>

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Ostrze bardzo fajne, na pancerzu można by było zrobić "zarysowania" metalikiem, żeby nie był taki równomiernie zardzewiały. Ale model i tak wygląda bardzo dobrze :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Yori
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Yori »

Bardzo dziękuję za wszelkie wskazówki, są dla mnie cenne i cały czas staram się je "wdrażać". Tym razem zastosowałem się do uwag Arbitra Elegancji i zrobiłem proponowane przez niego obtarcia. Trzeci szczur wygląda tak:

Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Każdy następny jest lepsze od poprzedniego. Brawo =D> =D> =D>

Awatar użytkownika
Rothand
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Rothand »

Klasa - badzo ładny szczurek ....kiedy update galeri? :)

ODPOWIEDZ