piosenka - ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
piosenka - ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Hej,
poluję na klip który często puszczano w telewizjach muzycznych latem 2007 roku - uwaga - w Holandii. Nie wiem czy ten numer trafił też do Polski.
Opis - cały klip jest o kilku kolesiach którzy są na typowym obozie wakacyjnym w USA - wiecie, drewniane domki w lesie, wszyscy w jednakowych (na 90% żółtych) t-shirtach itp. Trochę jak ten obóz muzyczny w którejś części American Pie. Jeśli są tam jacyś główni bohaterowie to są jakimiś luzerami, ale koniec końców lądują z najatrakcyjniejszymi dziewczynami. Całość chyba kończy się potańcówką.
Jasne że łatwiej by było gdybym spytał o to na którymś forum muzycznym, ale nikt nie mówił że ma być łatwo, a tam zawsze mogę spróbować jak tutaj się nie uda.
pzdr
Havelock
poluję na klip który często puszczano w telewizjach muzycznych latem 2007 roku - uwaga - w Holandii. Nie wiem czy ten numer trafił też do Polski.
Opis - cały klip jest o kilku kolesiach którzy są na typowym obozie wakacyjnym w USA - wiecie, drewniane domki w lesie, wszyscy w jednakowych (na 90% żółtych) t-shirtach itp. Trochę jak ten obóz muzyczny w którejś części American Pie. Jeśli są tam jacyś główni bohaterowie to są jakimiś luzerami, ale koniec końców lądują z najatrakcyjniejszymi dziewczynami. Całość chyba kończy się potańcówką.
Jasne że łatwiej by było gdybym spytał o to na którymś forum muzycznym, ale nikt nie mówił że ma być łatwo, a tam zawsze mogę spróbować jak tutaj się nie uda.
pzdr
Havelock
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Albo chociaz zarzuc linie melodyczna
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
ja myślę, że to to:
http://www.youtube.com/watch?v=E0YIv_oa ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=E0YIv_oa ... r_embedded
- Mlody_Rusinek
- Wałkarz
http://www.youtube.com/watch?v=yH0RbHjD4vwHavelock pisze:Hej,
Opis - cały klip jest o kilku kolesiach którzy są na typowym obozie wakacyjnym w USA - wiecie, drewniane domki w lesie, wszyscy w jednakowych (na 90% żółtych) t-shirtach itp. Trochę jak ten obóz muzyczny w którejś części American Pie.
?
super, dzięki! Kraków rządzi!
moja kompilacja utworów lato w Holandii 2007 skończona
przy okazji dziękuję również Afro za jedyny dobry żart w tym temacie, cała reszta będzie miała więcej szczęścia na dostanie się na mistrzowie.org przez samosię, tam jest mniej wymagająca publiczność
moja kompilacja utworów lato w Holandii 2007 skończona
przy okazji dziękuję również Afro za jedyny dobry żart w tym temacie, cała reszta będzie miała więcej szczęścia na dostanie się na mistrzowie.org przez samosię, tam jest mniej wymagająca publiczność
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę